My Early Bird

early birdNår man står op klokken sådan cirka 5.30, er det nødvendigt med en tidlig tur på legepladsen, hvis roen i hjemmet skal være nogenlunde velbevaret. Sådan en dag var det i dag, hvorfor jeg klokken 7.30 befandt mig i en sandkasse på vores lokale legeplads i selskab med en meget morgenfrisk og glad pige. Der var ikke ét øje udover os (ikke engang en hundelufter), kan jeg fortælle. Jeg havde seriøst de tungeste øjenlåg, mens jeg sad der midt i sandkassen, mens jeg ihærdigt forsøgte at agere babyunderholder med en skovl og en si i min hånd. Men det der smil, ikke? Det der smil, som den lille bestemte dame har placeret i ansigtet på billedet, kan få mig til at være friskere end frisk og mere lykkelig end noget andet menneske i verden. Jo, det kan – sådan føles det i hvert fald 😉

Men hey, kommer der ikke en periode, hvor børn ikke er til at drive op ad sengen om morgenen? Gør der ikke? Jo, jo det tror jeg på indtil videre.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Camilla 5. maj 2013 at 12:55

  Imponeret over at i ligefrem tager på legepladsen kl lort om morgenen. Her er oline også en early riser, men jeg stikker hende ipaden med baby Einstein og så er der ro. Ja så upædagogisk er jeg nok desværre 🙂

  Reply
  • Plum Mum 5. maj 2013 at 13:40

   Ha ha, somme tider gælder ALLE tricks uanset om det er en pædagogisk korrekt fremgangsmåde eller ej. Det var heller ikke helt med min gode vilje at vi tog af sted så tidligt, men jeg vidste, at det ville være bedst for alle parter, you know 😉

   Reply

Leave a Comment