I Do Wood – Do You?

IMG_4461

Lille Frøken M fik en ordentlig bunke lækre gaver til sin 1-års fødselsdag og faktisk en stor del af alle de ønsker, som hun (eller moderen) ønskede sig – en del af ønskerne kan du se på denne billed-collage. Hun blev SÅ forkælet, og moderen tillader sig at være meget overvældet på blommens vegne.

Den lille frøken var så fantastisk heldig at få danske WE:DO:WOODs Lilly’s Chair tilsendt fra den danske webshop Legebutikken.dk. Ih, der var stor lykke, da stolen ankom. Vi har ønsket os den i mange måneder, og den er perfekt til børneværelset – både nu og om nogle år. Man skal efter min mening lede længe efter en smukkere barnestol end denne. Den er på én gang tidløs, elegant og funktionel i dens design, og den passer perfekt ind i den nordiske stil, som jeg er stor fan af.

Desuden er stolen udviklet ud fra alle bæredygtighedens gode principper. Den er nemlig udført i bambus, som efter sigende skulle producere 30 procent mere ilt end et almindeligt træ og optage lige så meget CO2 på fem år, som et egetræ gør på 160 år. WE:DO:WOOD arbejder endvidere på at opnå en vugge-til-vugge godkendelse. Det betyder, at de har Teknologisk Institut, forskellige ingeniører og adskillige andre fagfolk til at følge deres arbejdsprocesser og til at gennemgå firmaets CO2-regnskab. Det er god stil!

Kan du heller ikke stå for stolen? Jeg er selv så tosset med den, at jeg overvejer, om vi også skal have voksenversionen til stuen i stedet for en rigtig lænestol.

Du kan finde Lilly’s Chair lige her, hvor du også kan vælge versionen med blå eller sorte kanter. Jeg vil i øvrigt anbefale et kig rundt i Legebutikkens univers. Shoppen har de lækreste sager, og jeg har mange favoritter derinde. Så hvis du er til lækkert trælegetøj og legetøj, der taler til børns kreative udvikling, så snyd ikke dig selv for et kig rundt på de forskellige sager. Der er legetøj, der passer til 0 – 6 årige, så udvalget er ret bredt.

Hvad er dine favoritmøbler til børneværelset?

wedowood chair1wedowood chair


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 10. maj 2013 at 12:01

  Den er så skøn den stol. Sikke en god gave 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 10. maj 2013 at 12:50

   Ja, den er altså så smuk. Vi er også meget glade for den 🙂

   Reply

Leave a Comment