Music Girl

Piano Vilac collage

Den lille blomme rykker sig udviklingsmæssigt med lynets hast i øjeblikket, og jeg kan næsten ikke følge med (kliché? Ja, men sandt). Sproget bliver mere og mere nuanceret, hun går mere og mere stabilt, hun griner, græder og skælder ud med stadig større intensitet og gør krav på livet, som om hun aldrig havde bestilt andet.

Jeg har en fornemmelse af, at jeg hver dag opdager nye færdigheder hos min datter, som ikke var der dagen før. Det er simpelthen så imponerende og fantastisk, så meget og så hurtigt sådan et lille menneske kan ændre og udvikle sig. Mere mere… Og på den anden side har jeg nogle gange lyst til at trykke stop – bare i få minutter – så jeg kan nå at nedfælde et par ord om denne vidunderlige rejse og nå at suge det hele til mig og gemme alle øjeblikke et sted dybt inde i mit hoved, så jeg aldrig glemmer dem.

Men heldigvis kan vi ikke stoppe tiden, og heldigvis glemmer vi også det mest overflødige, så kun de allermest bemærkelsesværdige øjeblikke får lov at få en plads på memory lane. Jeg kan blot slet ikke få nok af min lille datter. Det kender de fleste forældre vist alt for godt!?

Klaveret, som miniblommen spiller på dagligt, er et af de største hit i legetøjssamlingen lige nu. Hun er vild med dets lyd (og er generelt vild med musik og sang), og den er faktisk helt god set i lyset af, at det jo er et legetøjsinstrument. Lige nu er vi på jagt efter rigtige instrumenter til  hende med den ægte, gode lyd. En tamburin og en xylofon står først på listen over nye ’legetøjs’-køb.

Du kan i øvrigt finde Vilac-klaveret her til næsten halv pris.

Godnat blogland – jeg er træt og vil sove.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • camilla 23. maj 2013 at 11:37

    Uhh det kender jeg alt til. Synes også bare det går så stærkt for tiden. Vores piger går fra at være små pige babyer til bare at være små piger. Det er en proces som bare går alt for stærkt til at vi mødre kan følge med.

    Reply

Leave a Comment