Snack it, snack it, snack it

Solhatten er klar

Arhmen altså, se nu lige der, hvor vi hygger. Hver eftermiddag hos os hygges der med snacks en masse enten hjemme eller på vores snart obligatoriske eftermiddagstur. Banan, blåbær og vindruer er storfavoritter. Faktisk har miniblommen en periode, hvor hun sådan cirka spiser fra kl. 15, og indtil hun skal i seng. Ja, ja den er god nok. Vi går nærmest direkte fra snack-tid til aftenmåltidet. Der er vist en, der snart tager endnu et voksespring.

Og se også lige vores nye solhat. Tadaaa. Den er pink. Surprise! Den er ret så fin i Liberty Hera og kontraststof inderst. Den er fra Petit Legarth og kan købes lige her, hvis du er fristet.

Petit Legarth


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment