Baby of the Day på vej til loppe

IMG_5125

En lille og snotforkølet miniblomme på vej til loppemarked, hvor vi skal lede efter diverse spændende legesager, børnebøger etc. Jeg er nemlig på jagt efter lidt forskelligt, som vi kan pakke ind og have med i flyet, når vi om en uge smutter på ferie. Har hørt, at det skulle være en glimrende beskæftigelse på flyturen, så længe det varer 😉 Har allerede købt en del småting hos LirumLarumLeg, men synes ikke helt, vi har nok endnu.

Har du gode forslag til flytursbeskæftigelser udover mad og pakker med legetøj, så byd gerne ind.

Outfit details: Cardigan: Okker Gokker// Leo-kjole: H&M

pssst. husk lige min konkurrence her, hvor du kan vinde en top lækker Nomi-højstol.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Sarah /+mamminabellina.dk 29. juni 2013 at 21:00

  Tegnefilm og babyspil på iPhone eller iPad.. Det bruger Nova altid i flyet.. 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 29. juni 2013 at 21:01

   Nå ja, selvfølgelig 🙂 Skal have downloadet gode apps i en fart. TAK, Sarah.

   Reply
 • Michala 30. juni 2013 at 8:52

  Præcis som Sarah siger, iPad eller lign med små film og spil… Altid et hit hos os…. Og så ellers både nyt og kendt (favorit) legetøj. Hvis i skal flyve charter med SAS kommer de også med lidt snacks og legesager… Hvad tid flyver i på søndag? Måske vi ses kl. tidligt i lufthavnen 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 30. juni 2013 at 13:33

   Jeg skal lige ind og have set på dit indlæg med anbefalinger til gode apps 😉 Vi flyver lørdag sent. Tager I af sted tidligt søndag morgen?

   Reply
   • Michala 2. juli 2013 at 10:17

    Jeps, tidlig søndag morgen er vi på vej 🙂

    Reply
 • Østfronten 30. juni 2013 at 19:54

  Apps! Hittet var en med balloner, man skulle sprænge ved at trykke på dem (altså; på skærmen, ikke?) – og en, hvor man kunne trykke på dyrene og høre deres lyde (og bladre mellem forskellige dyr)
  Men ellers var det mest noget med at sidde og putte hos mig – eller stå og råbe/sige ‘HEJ’ til medpassagerer og stewarder (yes, kun de mandlige medarbejdere fik charmen at føle… suk, det lover ikke godt!)
  Og så måske en pakke rosiner – eller Renee Voltaires udgave, hvor det er tørrede rosiner, blåbær og granatæbler. Vi er alle solgte. Kan fås i 6-pack hos Ukrudt på Fælledvej.

  Reply
 • byKamillaBorg 1. juli 2013 at 10:24

  Jeg har altid haft en pose med til drengene med rosiner, figenstænger, farveblyanter og papir, puslespil, bøger, magnet legetøj – alt sammen i mineformat og så det hele pakket ind hver for sig. Mine drenge har hygget sig og været meget aktiveret på alle de ture vi har været på – faktisk så meget at Ipad’en ikke er kommet i brug og der har været nok “gaver” til hjemturen også. Prøv med Søstrene Grene og en Tiger 🙂
  Rigtig god tur og nyd det – hun skal nok klare det, men kan godt huske bekymringerne. Jeg kan berolige dig med at hvis hun græder eller på anden måde er utilfreds under flyveturen, er der så meget larm i flyet at det kun er de tre forreste rækker foran jeres sæde og de tre bagerste rækker som kan høre det 😉

  Reply

Leave a Comment