Badenymfen

UV fragt fra t2h

Jeg har stadig hundredevis af uredigerede billeder fra vores sommerferie, som jeg ikke helt overskuer at gøre noget ved i dette fantastiske danske sommervejr. TAK til vejrguderne for at skaffe os så helt igennem skønne rammer for vores sidste ferieuge i denne omgang.

Mens jeg får taget mig sammen til at samle en lille collage af de bedste ferieskud, kan I få lov at se nærmere på en miniblomme i et af hendes mange bade-outfits. Arhmen, I er vel nok heldige, hva’? 😉

Lige inden ferien fik vi tilsendt en uv-dragt som PR-gave fra Ticket2Heaven. Det er langt fra alle de PR-gaver, vi modtager, der får spalteplads på bloggen, men denne dragt har vi brugt næsten hver eneste dag på ferien og fortjener derfor en lille fremvisning. Dragten er helt genial i den bagende sol, når min bavian af et barn tumler rundt på hele stranden og nægter at lege i parasollens skygge. Dragten har lynlås hele vejen ned i ryggen, så den er nem at få af og på.

Find den lige her på udsalg, hvis du (eller måske dit barn) stadig mangler en dragt til sommerens sidste uger. Den findes også i blå og i sort- og hvidstribet.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment