Alle fortjener et klap i ny og næ

Zoologisk have, sommer 2013

Under blogpausen og -krisen var vi udover at fjorten dage i Spanien også den klassiske sommerferietur i Zoologisk Have, som talte Blommens første tur dertil. Hun er, som så mange andre børn, svært begejstret for dyr. En begejstring, som opstod for nogle måneder siden nærmest fra den ene dag til den anden. Til stor ærgrelser for den meget dyreglade mor, var miniblommen temmelig uimponeret af langt de fleste dyr, indtil en dag hvor alle dyr fik ae-aeee-potentiale og blev et kæmpe hit.

Zoo var en fest (også selvom der var SORT af mennesker) at dømme ud fra miniblommens lykkeråb, og et årskort må helt sikkert finde vej til os til næste sæson. Alle dyr fortjener i øvrigt at blive aet lige fra krokodiller over flamingoer til geder – i hvert fald hvis du spørger blommen, der lystigt siger HEEIIJ og ae-aeeee med meget skinger og meget høj barnestemme til alle parkens dyr uden undtagelse.

Hun var naturligvis hoppet i Mini Rodinis Budgie Dress i dagens anledning (of course) 🙂

Zoologisk have, sommer 20131Zoologisk have, sommer 20132


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Østfronten 30. juli 2013 at 12:32

    Ih, det ser skønt ud. Berlin Zoo var også et hit for Bean, og vi glæder os til at besøge Københavns Zoo. Hun har været der før – med Bettina Barnepasser, men det er jo efterhånden nogle måneder siden. Vi venter dog til det er tyndet ud i sommerferiegæsterne – måske bliver det noget med en omsorgsdag og fridag fra dagplejen, så vi kan tage afsted en hverdag.

    Reply
  • Østfronten 30. juli 2013 at 12:33

    … ps: Elsker ideen med outfittet! Bean havde sin leo-mønstrede Mini Rodini på i Berlin Zoo. Af samme dyrevenlige årsag 🙂

    Reply

Leave a Comment