Rejsekammeraten

IMG_5180

Happy face på vej til stranden 🙂

Et par måneder før vores sommerferie fik vi tilsendt en Chicco Liteway klapvogn, som jeg allerede skrev lidt om her. Den er helt oprigtigt blevet vores trofaste rejsekammerat og er helt uundværlig for os, når vi rejser med fly, som vi gør forholdsvis ofte, fordi vi også flyver, når vi besøger det ene hold bedsteforældre. Det er SÅ meget lettere at rejse med en klapvogn, der må tages med helt ud til gaten i lufthavne verden over… (hvis du altså ikke støder ind i latterligt lufthavnspersonale fra Thomas Cook, der skal lave en scene ud af at fortælle dig, at klapvognen helt sikkert er for stor til deres mål og standarder og derfor skal tjekkes ind! Men det er en helt anden sag, som jeg kunne skrive meget om i et andet indlæg.)

Før Chicco Liteway havde vi ikke et rejsekøretøj til blommen, men var altid nødt til at pakke en kæmpe klapvogn i en stor boks, der skulle tjekkes ind sammen med odd size bagage. Den tid er slut, ja, den er! Jeg har skambrugt Chicco hele sommeren, og Kasper har nu forbudt mig at slide unødvendigt på den. Så nu bruger vi den KUN til rejserne.

Den kan varmt anbefales, hvis du står og leder efter rejseklapvogn – og et stort plus er, at den er ganske billig. Køb den fx her sat ned til 999 kr.

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Maria Bak 14. august 2013 at 23:48

  Kære Signe, vi købte den på din anbefaling til sommerens
  rundrejse i US/Canada og kan kun give dig ret! Den er en drøm på
  farten og man kan ‘næsten’ klappe den sammen med en (stor) baby på
  armen. Desuden blev den også brugt til skyggefulde lure med et
  bomuldslagen og pude i med stor succes 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 15. august 2013 at 8:30

   Hvor skønt at høre, at I også havde succes med den. Vi brugte den også til lure midt på dagen. Men god ide med pude i, så pigerne kan ligge lidt blødere. Ellers kan underlaget godt virke lidt hårdt til to timers lur.

   Reply
 • camilla 15. august 2013 at 9:30

  VI har også chicco liteway og er meget glad for
  den.

  Reply

Leave a Comment