Sov nu!

foto-40

1 time og 45 minutter tog det at putte denne standhaftige dame her til aften. Hun bliver bedre og bedre til putteseancerne. Det gør hun. Men somme tider, ik’? Somme tider holder vi (læs: Blommen) fest i tremmesengen til den helt store guldmedalje. Det er hylende morsomt at smide alting ud over kanterne – dyne, hovedpude og sovekanin – og derefter brokke sig indtil, at nogen (læs: mig) lægger det hele tilbage i sengen igen (den leg bliver så ved et godt stykke tid). Det er også sjovt at hoppe vildt og voldsomt i sengen, selvom man ofte falder og slår hovedet ind i kanterne. Nå men behøver jeg sige, at jeg er en smule træt nu? Men pyt – jeg har kun tusind sager at ordne før en ny uge skal tage sin begyndelse. Så hej hej igen.. 🙂

P.s. Undskylder for den virkelig tacky skrift på billedet, jeg kreerede i en ny app på iPhon’en. Ja, den er grim.

P.p.s. Jeg brokker mig ikke. Blommen er ikke til at stå for, når hun fester igennem i sengen. Jeg er bare træt.

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • camilla 18. august 2013 at 22:11

  Ha ha her hjemme gik Oline under navnet tremmeruskeren i gennem længere tid. Hold ud. Det BLIVER BEDRE

  Reply
  • plummum1361564910730 20. august 2013 at 11:07

   Ha ha, tremmeruskeren 🙂 sødt!

   Reply
 • Østfronten 20. august 2013 at 15:02

  Ahmen det er jo også vanvittigt lang tid! Jeg går ud fra (knowing you!) at I har prøvet forskellige strategier. Her er vi på omkring 30-40 minutter. Og nogle aftner er det snarere 15 minutter, før barnet går omkuld af træthed. Men de er nu søde, når de sover.

  Reply

Leave a Comment