Strut – mest for gravide

Strut – mest for gravide, der både har en fin webshop med sager til gravide og kvinder på barsel og en fysisk butik i København spurgte for lidt tid siden, om jeg havde lyst til at gæsteblogge om det at holde charterferie med børn på deres blog. Det sagde jeg ja til, og i går kom indlægget online lige her.

Jeg håber, du har lyst til at læse med – indlægget blev langt, ret langt faktisk, men måske kan du finde lidt inspiration til din egen ferie. Eller endnu bedre – give mig inspiration 🙂 Hvilken ferietype er din foretrukne med børn?

cropped-til-blog

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Østfronten 21. august 2013 at 10:11

    Det blev så fint, gjorde det. Indtil videre vil jeg sige at Berlin har været det største feriehit – men sommer i Danmark i feriebolig er nu heller ikke ringe.

    Reply

Leave a Comment