Jeg har fået jakkemani

Jeg har fået en jakkemani – eller det har jeg nok altid haft, men i øjeblikket syr jeg selv den ene jakke efter den anden i lækre, tykke uldstoffer. Vidste du, at syning virker meditativt? I hvert fald for mig – det er næsten lige så godt som mindfulness meditation  (som jeg også holder meget af!). Men altså. Jeg har det med at blive bidt af et eller andet projekt, og så går jeg all in på det, indtil næste projekt overtager. Lige nu har jeg jakkemani, og det betyder, at jeg inden for ret kort tid har syet tre jakker til mig selv, og jeg er vild med dem alle. Jeg viste den ene frem på bloggen her.

I dag lagde jeg sidste hånd på endnu en jakke – ikke til mig, men til Blommen, der er syet af en rest uld boucle og liberty i et af mine yndlingsprints. Jakken blev syet på Kaspers opfordring, der mente, at Blommen ’ville se sød ud i det stof’ (!) Det er så første gang nogensinde, at han har haft en holdning til noget som helst, der har med mine syprojekter at gøre, så jeg kunne nærmest ikke andet, end at efterkomme hans ønske. Men her er den så. Jakken.

IMG_7153 IMG_7155Boucle Liberty DIYIMG_7201IMG_7209

Jeg bliver glad, hvis du vil følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

20 Comments

 • Christina 17. oktober 2013 at 20:33

  Tager du imod bestilling? 🙂
  Den er virkelig fin!

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 20:43

   Sikke en skøn kommentar. Tak 🙂 Desværre ikke – i hvert fald ikke lige i øjeblikket.

   Reply
 • Rikke Sørine 17. oktober 2013 at 20:49

  Håber du på et tidspunkt begynder at sælge- hvor er den bare fin! 🙂

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 20:57

   Tuuuusind tak altså 🙂

   Reply
 • Josephine 17. oktober 2013 at 21:18

  Hvor er du vild!!! Så flot!

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 21:24

   TAK 🙂

   Reply
 • Maiken 17. oktober 2013 at 21:22

  Uld og liberty er også en virkelig god kombination! Mitzy printet passer perfekt til uld boucléen. Sidstnævnte er et materiale jeg endnu ikke har givet mig i kast med, men efter at have set dine jakken har jeg helt lyst. 🙂

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 21:23

   DO IT, søde Maiken 🙂

   Reply
 • Farmor 17. oktober 2013 at 21:32

  Den er super sej til hende – flot syet.
  Kasper har da en god smag, hvor er hun bare nuttet i den.

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 21:34

   Tak 🙂 Ja, det var ret imponerende, at han lige kunne forestille sig det.

   Reply
 • Gitte 17. oktober 2013 at 22:07

  Ha ha, det er fantastisk når det sker. Det sker ikke så tit, men som du selv siger, når det gør gælder det bare om at ride på bølgen. Jeg har engang hæklet en abe, som min kæreste næsten ikke synes vi skulle give væk.

  Hun ser skøn ud i jakken og printet, så han havde ret, ham manden 🙂
  KH Gitte

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 22:10

   Præcis:) Det skal absolut udnyttes, når de mænd endelig går op i det. Og tak for din ros 🙂

   Reply
 • Michala 17. oktober 2013 at 22:22

  SÅ fin!! <3

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 22:35

   Tusind tak:)

   Reply
 • Eva madsen 18. oktober 2013 at 13:04

  SÅ fin!!

  Kan se I har inddraget vinterstøvlerne, hun har det ikk for varmt i dem? Altså har tænker om hun har meget varme fødder, for så koldt er det ikke endnu.

  Reply
  • Plummum 18. oktober 2013 at 13:06

   Tak. Næh, det var ret koldt i går eftermiddags, så synes, hun skulle have dem på. Det er lidt forskelligt, hvad vi bruger.

   Reply
 • Camilla 18. oktober 2013 at 17:14

  Så fantastisk skøn jakke! Jeg får helt lyst til selv at forsøge mig med en til min datter.
  Hvor kan man finde mønstret på jakken?…
  Men tror nu ikke jeg kan slippe afsted med det helt ligeså godt som dig 🙂

  Reply
  • Plummum 21. oktober 2013 at 21:10

   Har brugt en bog af Susanne Meedon (Børnetøj 0-3 år), hvor der er en masse grundmønstre i til … ja, alt – underdele, overdel, jakker osv. som du så selv kan tilpasse og føje til.

   Reply
 • Camilla 18. oktober 2013 at 23:19

  Hvor er den skøn.

  Nu bliver jeg vist nødt til at anskaffe mig det uld bouclé! Gramsede på det i stof og stil, men lod det ligge. Fortrød så, da jeg så jakken i samme stof på den blog du linkede til forleden! Nu er jeg overbevist om at det er uundværligt;-)

  Ps vi har altså pgså kørt vinterstøvlerne i stilling! Synes ikke det er for varmt når foretmer ren uld!

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 17:50

   Køb det siger jeg bare. Du fortryder ikke. Det er så lækkert og ikke mindst varmt.

   Og ja, det er nemlig ret koldt efterhånden, så på med de vinterstøvler:)

   Reply

Leave a Comment