Mørke

Det mørke der, ing? Er det kun mig, der kan mærke, at det allerede hiver og flår i ens energiniveau? Efteråret er smukt. Meget smukt. Jovist. Men jeg er og bliver en forårs- og sommerpige. Jeg trives allerbedst, når alt springer ud i fuldt flor, når alt er frodigt og allermest levende og farverigt. Det gør jeg.

Men jeg kender mig selv og ved, at jeg blot skal vænne mig til de korte dage, vænne mig til at mørket overtager lyset. Min krop og mit sind skal bare lige tunes ind på vinteren, så er jeg fit for fight igen. Jeg sørger generelt for at forkæle mig selv lidt ekstra i vinterhalvåret – og allerbedst ville være en rejse til Thailand om et par måneder. Ja tak. Men det bliver vist ikke i dette vinterhalvår. Til gengæld vil jeg tillade mig at skrue op for lidt mere wellness, der på alle måder virker som balsam for krop og sjæl.

Faktisk var jeg forbi Arnal Spa i sidste uge til halvanden times dybdegående massage. Det var FANTASTISK, og jeg gik der fra med helt blødgjorte skuldre. Til gengæld havde jeg sådan en ret – øh, sjov (læs: ret så akavet/pinlig) oplevelse, som jeg overvejer at berette om på bloggen. Jeg er og bliver åbenbart sådan en type, der formår – gang på gang – at sætte mig selv i ret pinlige situationer på grund af noget jeg gør eller siger. Lidt a la Nynne fra Nynnes dagbog. Ja, hende husker du nok. Suk.

Billedstorm fra de sidste par dage.

IMG_7592

Vi lavede vandbakkelser i går og pyntede dem med Dr. Oetker-lir 🙂

IMG_7576

“Kom nu moaar”

IMG_7583

Brunch på den lokale café – not bad.

lørdag i regnen (18 mdr

Vi går ingen steder uden Laa Laa for tiden.

IMG_7585

Mere mad fra den lokale café – jep, vi spiser en del mad både ud og hjemme i weekenderne. uhmm

IMG_7563

Hvis mor bestikker med rosiner OG Teletubbies, må hun tage alle de billeder, hun lyster. Smart. I ny leo-sweat i øvrigt.

IMG_7578

Rainy Days!

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Farmor 4. november 2013 at 11:12

  Jeg har det lige som dig – kan ikke lide efterår og vinter.
  Glæder mig til forår men det varer bare så længe inden den
  kommer.
  Men i går bestilte vi en ny renoveret lejlighed i Almunecar
  til næste efterår og jeg glæder mig.

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 15:49

   Vi kommer 😉

   Reply
 • Maria 4. november 2013 at 13:21

  Jeg er helt med dig på det der mørke! Uff!

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 15:45

   Ja uff! Lige mit ord.

   Reply
 • Connie Sørensen 4. november 2013 at 15:38

  Nu har jeg fulgt med på din blog længe og nyder at læse alle dine indlæg – hvert eneste. Både dem med mening og dem uden. Jeg skriver aldrig kommentarer fordi jeg ofte synes at dine ord bare gør sit – der er ikke mere at sige end det du allerede har sagt. Men nu må jeg sige det – du og din datter er simpelthen så smukke! I er en fornøjelse at følge! Af hjertet tak for alt det du deler ud af 🙂
  Ha’ en smuk regnvejrsdag…

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 19:38

   Tusind tak for en fantastisk kommentar. Den blev jeg simpelthen så glad for. TAK!

   Reply
 • julie Kankelborg (faster:-) 4. november 2013 at 15:38

  så gode billeder:-)

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 15:44

   🙂 Tak Jui

   Reply
 • Østfronten 6. november 2013 at 12:18

  Jeg vil SÅ gerne høre den Nynne-goes-Signe-historie!

  Reply
  • Plummum 6. november 2013 at 12:20

   Muhaha 😀 Skal se om jeg kan gengive episoden. Jeg ved ikke, om det er en af de der ‘Man skulle have været der’ situationer. Men sjovt var det. Altså bagefter.

   Reply

Leave a Comment