Vores allesammens Isabel?

Mens hele byen – nej, vent! – hele DANMARK i dag er flippet fulkommen ud over et vist designsamarbejde (gæt selv hvilket), så har jeg igen tilbragt en hel dag med min lille elskling. Hun er stadig for syg til dagpleje, så vi er hjemme sammen. Og gæt hvad. Det er skide hyggeligt og dejligt og også lidt hårdt for moderen (host!).

Og helt ærligt, ikke? Jeg elsker Isabel Marant. I really do. Og jeg elsker seriøst også hele den kollektion, som den franske kultdesigner har fremtryllet for H&M. Men næh du. Respekt for alle jer ikke-VIP’er (ja, VIP’erne fik jo kløerne i sagerne allerede i går), der har siddet i kø bag skærmen og udenfor de fysiske butikker i dag. Jeres nyerhvervede items er mega lækre, kan jeg se på diverse sociale medier. Det er de. Men jeg synes ligesom, at værdien går lidt af de items, når de er på ALLES læber og på alles kroppe. Ja, ja misundelse er nogle gange en grim ting. Og måske er der også noget om en ræv, der synes, at rønnebærene er sure – hvem ved!? Men jeg mener det sgu, og den mening havde jeg lige lyst til at ytre lige nu og lige her med fare for at komme på diverse folks shit-lists. Men hvad med dig? Fik du købt noget fra kollektionen?

Og så sving lige forbi dette skønne juleeventyr om samme emne, som jeg simpelthen give credit her. Louise skulle jo nødigt tro, at jeg kopierer hendes holdning 😉 Næh, jeg blev bare så dejligt inspireret til at ytre min egen også. Tak for det.

P1010029

Følg Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Emili 14. november 2013 at 19:59

  Så enig….

  Reply
  • Plummum 14. november 2013 at 20:35

   Ja, ikke?!

   Reply
 • Amira Helene Larsen 14. november 2013 at 20:26

  SÅ enig. Så du Sarah Skarums artikel i dag om “ræset”? Og efterfølgende kommentarer fra kvinder der ikke ville have deres billeder på nettet i tilfælde af at deres chefer og mænd skulle opsnuse at de var igang med at storshoppe? Det er godt nok grineren 🙂

  Reply
  • Plummum 14. november 2013 at 20:35

   Muhaha, nej men jeg må straks læse den.

   Reply
   • Amira Helene+Larsen 14. november 2013 at 20:36

    Kommentarerne til artiklen skal du finde på hendes facebook profil 🙂 Meget sjovt!

    Reply
 • tine 16. november 2013 at 22:41

  Hvem er Isabel Marant?

  Reply

Leave a Comment