Ugen der gik: Opera, modellervoks og nyt kluns :)

Hermed en blandede omgang bolsjer fra ugen, der gik. En uge, der har budt på lidt af hvert for mit vedkommende. Jeg sparer jer for et teksttungt indlæg lige nu. I stedet har jeg lyst til at vise en masse billeder. Here goes:

Som jeg allerede skrev om her, var jeg torsdag aften et smut i den smukke Opera sammen med Amira for både at se og høre lidt mere om modens tendenser. Det kan man aldrig få nok af i min verden. Herunder mig i et af mine mange DIY silkeskirts.

Operaen med Amira

Og en pæn modella-type fra DAY Birger et Mikkelsen-showet, der løb af stablen i Operaens foyer. P1010094

Amira, der her er ved at forevige et par looks eller ti fra catwalk’en. Er en smule vild med hendes zebra-printede paliet-jakke. Den er pæn, ikke? Du kan i øvrigt komme hjem i Amiras helt egen stue på mandag. Hun holder nemlig førudsalg på Black Swan med 40 % besparelse på hele kollektionen. Se selv herOperaen med Amira1

Blommen har endnu engang fået flere lækkerier i klædeskabet. Selvom jeg selv er god til at shoppe en hel del til mig selv, så er det den lille Blomme, der nupper førstepladsen, når det kommer til konstant garderobeforøgelse. Jeg er tosset med denne zebra-suit, som er meget anderledes end alt, hvad hun ellers har i skabet. Den er fra Filemon Kid, og kan købes lige her.  Filemon Kid Zebra suit

Denne kjole er også netop afhentet på posthuset, og jeg tænker, at den kommer til at udgøre Blommens juleoutfit. Det er virkelig en af de pæneste kjoler, jeg længe har set, og jeg lyver ikke, når jeg skriver, at jeg selv har lyst til at vimse rundt i selv samme kjole i størrelse voksen (øv, hvorfor findes den ikke?). Nu mangler vi bare en cardigan i guld, som jeg håber, at farmor kan producere 🙂 Kjolen er fra Anïve for the minors, og kan findes her, men den er desværre udsolgt. En anden style i samme smukke stof, kan findes her.

P1010031Jeg leger stadig med Olympus Pen Lite, og skriver lidt om min erfaring med kameraet på bloggen i næste uge. Jeg kan se, at det kamera dukker op flere og flere steder i blogland p.t., og det får stor ros for skarpe billeder og kameraets lethed. (Foto lånt fra dette indlæg på amirahelene.dk)

IMG_7755

Og nå ja, lidt ude af kontekst, får I her et billede af Blommen, der leger med modellervoks. Hun har fået et stort sæt med modellervoks og en masse lir i adventsgave, og hun kan bruge timer på at lege med det i dyb koncentration. Vi fik idéen i Blommens dagpleje, hvor de netop er begyndt at lege med det. En fin lille beskæftigelse, som også moderen synes er helt ok 🙂P1010032

Lidt glimt fra ugen, der gik. God søndag.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Pernille 24. november 2013 at 19:17

  Fin zebra-dragt! Hvad størrelse har Blommen på?

  Reply
  • Plummum 24. november 2013 at 19:50

   Vi har taget en 80/86 til hende 🙂

   Reply
 • Louise 24. november 2013 at 19:46

  Dejlige billeder 🙂 og så flot en nederdel du har syet.. Har du evt et link til din DIY? Ville da elske at sy sådan en 🙂

  Reply
  • Plummum 24. november 2013 at 19:53

   Jeg overvejer at lave en DIY til bloggen næste gang, jeg syr en. Men altså det er meget basis. Jeg bruger et stykke stof, der er rektangulært. Til denne nederdel målte stoffet 140 cm * 50 cm (jeg er kun 1,64). Stykket starter jeg med at overlocke sammen til et rør ret mod ret (nogle gange bruger jeg i stedet fransk søm), og derefter lægger jeg op og syr løbegang til elastik, og det er faktisk det 🙂 Giver det mening?

   Reply
 • Østfronten 24. november 2013 at 21:23

  Modellervoks, siger du… Oh, det kunne jeg også sagtens se Bean kaste sig over 🙂 Måske vi skulle komme på besøg og prøve jeres

  Reply
  • Plummum 24. november 2013 at 21:43

   Kom endelig og prøv vores 🙂 Vi deler gerne, og det er faktisk ret hyggeligt. Jeg er selv lidt ked over, når vores kreationer bare skal klaskes sammen til sidst. Får sådan lyst til til, at de var vedvarende.

   Reply

Leave a Comment