DIY Draped Wang-ish Skirt

Jeg har syet en bunke draped skirts i samme stil som mit Alexander Wang skirt, og jeg er absolut ikke færdig med at sy den style endnu. Det tager under en time at sy sådan en fætter her (måske faktisk kun en halv), og det er et fint basis-item at have mange af i skabet. For mig er de uundværlige og bliver brugt til alt fra store chunky knits til sweatshirts som på billedet herunder og alt fra Dr. Martens til klassiske stiletter passer til. Jeg har brugt guiden hos Marie her, men selv lavet de justeringer, der skulle til for at nederdelen er perfekt til mig.

Spørg endelig, hvis jeg skal uddybe noget, hvis du selv vil kaste dig ud i projektet. Draped bordeaux skirt wang-ishFølg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Marie // Maries Fabrik 22. december 2013 at 15:07

  Hvor fint 🙂 De er så skønne og nemme! Både at lave og bruge 😉 Glædelig jul!

  Reply
  • Plummum 22. december 2013 at 19:49

   Det er de nemlig. Kan slet ikke lade være med at sy en i ny og næ, hvis jeg lige har det rigtige stof i rest. Glædelig jul til dig også 🙂

   Reply
 • Sebrina 23. december 2013 at 6:43

  Jeg skal helt sikkert give mig i kast med de nederdele! Så fine og noget sådan en som selv jeg burde kunne finde ud af 😉

  Reply

Leave a Comment