Om at lave et minimum

Det der ferie hitter jo maksimalt. Vi nyder det, Plummis nyder det, og vi laver et absolut minimum. Det er faktisk helt rart – selv for en som mig, der normalvis gerne vil nå 100 punkter på to-do listen i timen. Julegaverne er i hus – alle sammen. E.n.d.e.l.i.g. Med undtagelse af dem, som meget gerne skulle komme med posten i morgen.

Dagens hovedpunkter har været en spontan tur hos frisøren. Blommens første tur hos en sådan faktisk. Hun skulle have ordnet den massive hjelm af hår, der pludselig havde taget plads på hendes hoved. Og det fik hun. Andet hovedpunkt var kaffeslabberas på den lokale café, hvor vi på ganske kort tid fik fortæret diverse drikkevarer og søde sager. Ahhhh, FERIE blev der sagt!

En omgang iPhone-billeder fra mig til dig:

M klippes^^^En ret betuttet pige hos frisøren for første gang^^^

juleferie er læks^^^Uhmmm. Need I say more?^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Signe // Copenhagen Kiddo 22. december 2013 at 21:40

    Det lyder som en skøn dag. Det virker til, at I er super gode til at komme ud og familiehygge <3

    Reply
  • Farmor 22. december 2013 at 21:51

    Glæder mig til at se hvor fint dejlige søde blomme er blevet.

    Reply

Leave a Comment