Troede du, jeg var væk?

Det er jeg ikke. Jeg er bare ikke her så meget. Jeg er til gengæld rigtig meget ude i det virkelige liv, hvor vi lige nu får alle ender til at mødes. En uge med sygdom på børnepasserfronten og jobs, der skal passes er altid en dårlig kombi. Ret dårlig. Men vi er back on track (undskyld, Nemesis – jeg ved godt, du læser med her på bloggen. Det har du jo for vane at fornøje dig med.)

Imens jeg fortsat fokuserer energien på det liv, der leves på den anden side af skærmen og tænker lidt over, hvad jeg egentlig skal stille op med den der blog, som jeg kører en smule sur i for tiden(!?) kan du passende se denne diy-kjole i aktion. Det er ikke nemt at tage billeder af den lille, bestemte dame mere. Hun er mere interesseret i at tage tøjet af hele tiden. Og det gør hun.

Guldkjole med lyserød

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Sara 17. januar 2014 at 15:07

  Kære dig

  Måske det ville være mere overskueligt for dig at du kun havde en instagram konto, billederne er jo de sammen og de kan skrive samme mængede tekst som herinde. Folk kan også stadig kommentere. Det er bare mere håndgribeligt da det lige er ved hånden på mobilen. Så kører du måske ikke så sur i det 🙂 Det er sku noget andet at starte en computer op, ligge billeder ind fra et kamera, skrive tekst osv.

  Bare et forslag. For din blog er så god, og det er sjovt og lærerrigt at følge med, men det kan man jo sagtens på instagram også.

  God dag til dig 🙂

  Kh en fast læser

  Reply
  • Plummum 19. januar 2014 at 12:28

   For mig er en blog og Instagram to helt forskellige medier, der absolut ikke kan det samme. Det er ikke tiden, jeg bruger på bloggen, jeg kører sur i. Slet ikke. Det handler om noget helt andet, som jeg lige lader ligge (lidt endnu). Men mange tak for din kommentar 🙂

   Reply

Leave a Comment