De sejeste is og burgere

Jeg trænger til noget lidt lettere efter gårsdagens tunge indlæg. Jeg har været på nippet til at slette det tusind gange i løbet ad i dag. Sådan er det altid, når jeg skriver de indlæg, der graver lidt dybere og kommer lidt mere straight from the heart, selvom det er dem, jeg bedst kan lide at skrive. Derfor noget super overfladisk, som jeg lige kan overskue efter en omgang aftenarbejde OG billedredigering af en masse fashion-billeder (yup!) jeg skød af en veninde den anden dag (måske de bliver vist frem her en dag – og jer der følger plummum på Instagram ved måske allerede, hvad jeg taler om).

Men altså… tadaaa. Lidt nyt Lego Duplo-lir. Duplo har nemlig netop lanceret to nye sæt: DUPLO Kreativ picnic og DUPLO Kreative is, som Blommen i øjeblikket er prøvekanin på. Jeg synes, at begge sæt er noget af det sejeste Duplo, jeg har set. Ja, det gør jeg. Tjek lige billederne. Er det ikke fint, cute og lige til at spise? Yum, siger jeg bare. Jeg kommer med et lidt mere indgående ’det synes Blommen om det’-bogpost på et senere tidspunkt. Men hvad synes du om det? Og er der stemning for en konkurrence på et par sæt? Det kunne jeg nemlig nok finde ud af at sætte i gang 🙂

IMG_8895 IMG_8897

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

12 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 4. marts 2014 at 22:37

  Hvor er det fint! Vega ville elske det <3

  Reply
  • Plummum 4. marts 2014 at 23:05

   Jaaa, ikke:)

   Reply
 • Dea Skaarup 4. marts 2014 at 22:40

  Årh hvor er det bare det sejeste Dublo ever!!!
  Ville være super fedt hvis du kunne lave en konkurrence med det.
  Men er det i butikkerne allerede nu her??

  Reply
  • Plummum 4. marts 2014 at 23:06

   Jeg gør det? Altså starter en konkurrence. Jep, det er ude i butikkerne nu:)

   Reply
 • Mette Berg Christiansen 4. marts 2014 at 22:45

  Har beundret dem i butikkerne – helt fantastisk og anderledes legetøj. Det ville bestemt være noget, som jeg gerne ville vinde til min den mindste c”,)

  Reply
  • Plummum 4. marts 2014 at 23:07

   Så fint, ja:) I får en konkurrence.

   Reply
 • Betina Otzen 4. marts 2014 at 23:23

  Sååå fint – det ville mine twingirls elske at lege med

  Reply
 • Charlotte j 4. marts 2014 at 23:48

  Sej pakke – elsker DUPLO

  Reply
 • Pernille 5. marts 2014 at 4:10

  Hvor er det sødt! Hvor gammel var din datter, da hun første gang begyndte at have glæde af at lege med Duplo?

  Reply
 • Katrine Gunnersen 5. marts 2014 at 6:14

  Filippa fik cup-cake Duplosættet julen 2012 – det bliver brugt meget og vi får serveret mange lækre kager fra hendes ovn – så kan godt forestille mig is-sættet også er godt.

  Reply
 • christina 5. marts 2014 at 8:52

  Smart med lego. Efterhånden er klassisk legemad og træmad erstattet af bygselv mad fra lego. God ide med konkurrence 😉 god blog og ha en god dag.

  Reply
 • Sarah 5. marts 2014 at 10:27

  Det er så fint 🙂 Har du set at de har lavet en app der passer til? Hvor de også kan lave is og burgere..

  Reply

Leave a Comment