Bifrost

Danefæ spurgte for et par dage siden, om de måtte sende en smagsprøve til os på deres nye basismærke Bifrost. Det måtte de sandelig gerne og tidligere i dag modtog vi en natkjole og et sæt undertøj i den lækreste kvalitet. Tyk bomuld (med 5 % lycra), der lader til at høre til i den kategori af børnetøj, der ikke mister formen i vask.

Jeg blev noget overrasket, da jeg så priserne på tøjet. Kjolen kan du erhverve dig for blot 99 kr. og undertøjssættet til 89 kr. Det er fine priser for kvalitet i den liga. We like! Blommen er meget begejstret for undertøjet: ”Med hjerter på, mor. Ikke for stor til dig, vel?”, hvortil jeg kunne svare, at sættet vist stadig er lidt stort til hende. Men det ændrer ikke på, at hun kan få lov at spankulere rundt i det, så snart hun er frisk nok igen. Hun har nemlig været så heldig at få fod-, hånd-, og mundsyge, som hun er temmelig påvirket af. Andre, der har erfaring udi den slags?

Bifrost-linjen sælges direkte fra Danefæ til slutbruger, og derfor er det muligt at holde priserne så langt nede. Flere af den slags mærker, tak. Nu håber jeg blot på, at de enkelte styles fra Bifrost også kommer i lidt mere afdæmpede farver på sigt.

Hvis du vil se resten af basiskollektionen, så tag et kig her.

Bifrost, Danefæ

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Henriette 20. juni 2014 at 13:21

  Villum havde hånd, fod og mund syge sidste år, og der var SÅ synd 🙁 Han havde store blærer i munden, og var så sulten, men kunne jo ikke spise uden det gjorde ondt! For første gang gav jeg ham panodil, men ellers er der ikke så meget at gøre 🙁 Tror også vi skal prøve noget af det fine basis fra Bifrost på et tidspunkt!
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Reply
 • Marina / cand.mor 20. juni 2014 at 14:05

  Ih, må vist lige forbi og se, hvad de kan præstere på drengefronten. Projekt undertøj er gået i gang.

  Og god bedring med jeres lille Blomme. Masser af kram til jer alle

  Reply

Leave a Comment