Vinder af et halvt års Viaplay og lidt om en laaaaang køretur

Det er tid til at afsløre en vinder af konkurrencen om et halvt års abonnement på Viaplay, men først en lille anmeldelse af, hvordan det var at have iPad med en masse downloadede børnefilm fra Viaplay med i bilen på den lange køretur til Italien.

Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at vi ikke kunne have undværet hverken iPad eller Viaplay. Af taktiske årsager havde vi planlagt bilturen sådan, at det meste af den foregik om natten, hvor Blommen sov. Men i hendes vågner timer var iPaden tændt af flere omgange. Både for at blive brugt til spil og film for lidt afveksling. Rasmus Klump var som altid et stort hit, og det samme var Dora The Explorer. Jeg selv sad også på bagsædet i ny og næ på turen og kunne så joine Blommen i hendes film-kiggeri. Virkelig hyggeligt. Vi fik talt en del om de forskellige figurer og deres handlinger.

Men NU til afsløringen af en vinder. TILLYKKE til dig Anette Aarup Frandsen. Du er den heldige vinder af et halvt års Viaplay abonnement. Jeg skriver dig en mail, så snart jeg har mulighed for det her fra ferieland.

Indlægget er sponsoreret af Viaplay.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Hermed lidt iPhone pics fra ferien. Viaplay kan også bruges, hvis mor og far vil have lidt svømmetid, mens andre absolut ikke vil svømme;)

20140702-175957-64797568.jpg

20140702-175957-64797791.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Sylvest 9. juli 2014 at 13:42

  Fed konkurrence! – og tillykke til vinderen.

  Vi er personligt til Netflix herhjemme.. men vi har flere gange overvejet Viaplay. Du kan være, at vi skal tage springet 🙂

  Reply
 • Amanda 14. juli 2014 at 17:50

  Det ser lækkert ud og hvor er hun kær 🙂

  Reply
 • Louisa 16. juli 2014 at 16:23

  Hej 🙂 jeg har en søn på snart 9 måneder og han skal snart i dagpleje 🙂 tænkte om du ikke vil lave et indlæg med køb til vuggestue/dagpleje start? Fx regntøj, flyverdragt, gummistøvler osv osv 🙂

  Reply

Leave a Comment