Den urbane barne- og klapvogn

I sidste uge var jeg inviteret til pressefremvisning af Stokkes nye vogn Stokke Trailz. Barnevogn er jo – ikke så mærkeligt – et emne, der fylder en del her hjemme lige nu.

Vi kunne vælge at bruge vores Odder vogn igen, som vi købte før Blommens ankomst. Men efter et år på barsel med den vogn, som jeg på alle måder følte var et stort hus med hjul, svor jeg, at jeg ikke én gang til ville holde en barsel med den vogn på slæb. Bevares Odder fejlet intet, og det er en fantastisk lækker vogn, og kvaliteten er i top, men den passede ikke til mine behov.

Når en stor del af barselsdagene foregår midt inde i København, på smalle gader og stræder, på caféer og i butikker, så har man (læs: jeg) brug for en meget mere handy vogn, der både er mindre og også mere medgørlig. Og en sådan vogn er vi på jagt efter lige nu. Og jeg må indrømme, at jeg er temmelig solgt til Stokke Trailz. Den er umanerlig pæn og meget urban at se på, den er lille og stellet er efter Stokkes udsagn terrængående, hvilket betyder, at den med lethed skulle kunne køre i sand, sne, i skoven, på brosten etc.

Et andet parameter ved Stokkes vogne, som jeg synes virkelig godt om, er højden på barnevogn og –klapvogn, som er en del højere end på ’almindelige’ vogne. Højden er udviklet ud fra en filosofi om, at det styrker tilknytning mellem forældre og barn, når de er tættere på hinanden fysisk – også på køreturen.

Min eneste bekymring vedrørende vognen er/var, at der ikke hører en lift med fast bund med til den. Man kan let løfte hele barnevognsdelen af, som har håndtag i siderne, og gå rundt med den. Men det ved jeg, at jeg ikke vil finde særligt behageligt midt inde i en lille butik, hvor jeg også skal bære på andre ting og sager. Men det er nu slet ikke noget, der afholder mig fra at anskaffe mig en Trailz. Jeg hører nemlig fra andre Stokkevogns-brugere, at det ikke er noget problem, fordi der findes flere små lifte på markedet, der kan være i vognen. Og det med lift er kun relevant så længe baby er ganske lille. Men der synes jeg til gengæld også, at en eller anden for lift er ret uundværlig.

Stokke Trailz består både af en klapvognsdel og en barnevognsdel, så når baby er stor nok til ikke længere at bruge barnevognen, klikkes klapvognssædet i stedet på stellet. Desuden er der også to (så vidt jeg husker) af Stokkes autostole, der passer på stellet. Og DET er smart. Jeg var så uendelig træt af at vække en sovende Blomme i autostolen for at bære hende over i en klapvogn, da hun var helt lille. Når baby endelig sover, så skal baby bare blive ved med det, right?

Jeg tror, vi har valgt vogn. Er ret forelsket. Men kom meget gerne med andre gode bud på små, handy vogne i kommentarfeltet. Jeg er lutter øren.

Stokke Trailz er vist liiige ved at være på trapperne i butikkerne. Så hvis du også er lidt hooked, så smut ud i en butik og tril en tur med den.

IMG_9994

IMG_0005

IMG_0012-001

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

16 Comments

 • Line 11. september 2014 at 20:38

  Teutonia mistral s har jeg været super glad for, bor i midtbyen! Tjek den ud;)

  Reply
  • Plummum 11. september 2014 at 21:58

   Må lige tjekke den ud snarest. Tak for tip:)

   Reply
 • Østfronten 11. september 2014 at 20:57

  Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Bug-A-Boo 😉

  Reply
  • Plummum 11. september 2014 at 21:58

   Den står også højt på listen. I gen tvivl om det:)

   Reply
 • Camilla // olinesmor 11. september 2014 at 21:21

  Jeg har forelsket mig i en brio go next. Prøv at tjekke den ud.

  Reply
  • Plummum 11. september 2014 at 21:57

   Det vil jeg gøre:)

   Reply
 • Louisel 11. september 2014 at 22:15

  Vi kører Bugaboo for 5 år i streg, lillesøster sidder i klapvognsdelen nu. Jeg har aldrig skænket det en tanke at jeg ikke har haft lift i barnevognsdelen, før du skriver det nu- så har derfor aldrig manglet den 😉 Da begge mine børn var så små, så de skulle ligge i lift, har jeg kun besøgt butikker hvor barnevogne er velkomne;)
  Du kommer til at elske en lille kombivogn!! Vi har selv en Brio til sove vogn og jeg har bare ikke kørekort til den haha 😉 😉

  Reply
  • Plummum 13. september 2014 at 21:03

   Sjovt. Måske jeg heller ikke ville mange den lift, hvis jeg ikke havde den. Synes bare den var SÅ nødvendig, da Blommen var en lille baby.

   Reply
 • Tripola 12. september 2014 at 9:43

  Har en stokke crusi. Den er lækker – men ja brug også en lift når baby er lille. Fandt jeg i al fald ud af vi manglede. Elsker at vognen nemt kan være i busser og elevatorer. Til gengæld har crusi modellen små forhjul som lige kræver lidt øvelser at manurere ind i en bus fx. Men elsker højden og letheden i stokke.

  Reply
  • Plummum 13. september 2014 at 21:03

   Stokke-vogne er SÅ lækre. Crusi og Trailz er faktisk ens på nær stellet.

   Reply
 • Ann 12. september 2014 at 10:03

  Bor i Århus og vores Bugaboo Cameleon er efterhånden godt 2 år gammel. Den er fantastisk! Bruger den stadig som klapvogn til min søn. Skal selvfølgelig bruge den igen her til lillesøster. Vi brugte bare voksi med bærepladen i den første tid. Fungerede perfekt!

  Reply
  • Plummum 13. september 2014 at 21:04

   Det er klart også min nummer to på listen over ønskede vogne. Vi skal lige ud og mærke den rigtigt i hænderne.

   Reply
 • Camille 14. september 2014 at 8:51

  Jeg ville helt klar vælge stokke. Jeg bryder mig ikke om barnevogne, der er så langt ‘nede.’ – Hvor høj er du? og lækre solbriller, hvor er de fra? 😛

  Reply
  • Plummum 14. september 2014 at 21:24

   Mon ikke også det bliver den. Jeg er ikke mere end 164, men håndtaget kan justeres op og ned, så barnevognen passer de fleste. Tak:) De er fra Prada.

   Reply
   • Camille 14. september 2014 at 21:49

    Misunder virkelig din højde.. Jeg er selv 174, men det er så bare super, at den kan justeres – det vidste jeg ikke. Tusinde tak. 🙂

    Reply
 • Christina 23. september 2014 at 15:59

  Bugaboo er min yndlings til bykørsel. Bor selv i London og startede ud med en meget større type af en barnevogn som jo slet ikke fungerer I storbyer. Fandt efter nogle måneder en Bugaboo I perfekt stand på Ebay til 1500 kr. og tror det var de bedste 1500 kr. jeg nogensinde har brugt!! Blogger om min hverdag med barn i London på http://www.beyondstyleabroad.blogspot.com

  Reply

Leave a Comment