Hvilke blogs er de bedste blogs?

Jeg har brug for jeres hjælp, kære læsere. Jeg er stor fan af at læse diverse blogs – sådan har det været i maaaange år efterhånden, og min faste liste over interessante emner er alenlang. Det giver mig inspiration og ikke mindst underholdning. Jeg læser danske som udenlandske, tunge som lette inden for alskens kategorier som fashion, food, diy, interiør, mommy etc. Jeg er normalt god til løbende at finde nye, så min Bloglovin’ liste kan blive fornyet engang imellem.

MEN lige nu er jeg gået lidt i stå og mangler ny inspiration – måske fordi min egen tid her lige før barsel er ret knap og ikke efterlader så meget tid til overspringshandlinger. Så nu vil jeg gerne have jer på banen.

Hvilke blogs er nogle af jeres yndlings? Det behøver bestemt ikke være inden for mommy-kategorien (slet ikke faktisk), men altså kom bare med dem alligevel, hvis I mener, de har potentiale til min Bloglovin’-liste 😉 Fede både danske og udenlandske interiør- og diy-blogs ville p.t. være lige i øjet, nu hvor redebyggeren for alvor er begyndt at rase i mig.

Kom kom kom.

foto-83

 

^^^En omgang fuldkommen random pics fra de sidste par dage.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

Leave a Comment