Hvilket fodtøj køber du til dit barn?

Først og fremmest tak for jeres søde kommentarer og øvrige respons på mit statusindlæg om graviditeten her i uge 30. Det er simpelthen et af de elementer, der gør det sjovest og mest givende at have en blog – interaktionen med jer. Så tak fordi I læser med og sender tanker og feedback min vej i ny og næ.

Jeg vil kort skrive lidt om et par af Blommens vinterstøvler til denne sæson, som Bundgaard har spurgt, om vi ville afprøve – et par Tilde-støvler i sølv. Der er måske et par eller flere af jer, der lige mangler et par varme støvler til tumling, før vinteren for alvor begynde at rase. Det er jo lige pludselig blevet et godt hak koldere, selvom jeg ærlig talt ikke har et problem med at holde varmen med den dunk på mavsen, som jeg p.t. render rundt med.

Modellen, vi selv har udvalgt, er helt klassisk i blødt skind med fleksibel gummisål og tykt uldfor indvendigt og matcher – på grund af farven – til langt det meste tøj og overtøj. Det gør dem en del nemmere at have med at gøre end fx et par leopardplettede støvler, som jeg absolut ikke ville sætte sammen med Blommens zebrastribede flyverdragt.

Jeg kan godt lide, at støvlen er med snørebånd og ikke velcro – både for afvekslingens (alt andet vi har er med velcro) og syns skyld, men også fordi det er nemmere – synes jeg – at indstille støvlens pasform til dit barns fod og ankel, så de passer helt perfekt og støtter maksimalt. Og snørebåndet skal ikke bindes op, hver gang støvlerne skal af og på, da sølvbasserne her har en praktisk lynlås i siden.

Støvlerne er på hver dag i vuggestuen nu, hvis det altså ikke regner, og de har endnu ikke – efter cirka tre ugers tid med fuldt brug – fået grim slitage. Kun almindelig patina. Så alt i alt et par skønne støvler i topkvalitet, som ligger på en pris til 799 kr., hvilket jeg godt ved, at mange af jer vil mene er lige i overkanten for et par børnestøvler. Og det ER også en af de dyreste poster i børns garderober (hvis vi lige ser bort fra vinterjakke og flyverdragt), og det gør det slet ikke bedre, at man ved, at støvlerne kun holder én sæson, fordi de er alt for små næste vinter.

Min personlige holdning er, at et par gode støvler er et af de vigtigste items at prioritere i børnetøjsbudgettet, fordi de små bløde fusser, der skal bære ens vægt resten af livet, skal have de bedste forhold. Hvad siger I? Hvilket fodtøj køber I til jeres børn – og I hvilket prisleje?

Støvlerne er som nævnt et testpar, som Bundgaard har sendt til os. De kan findes lige her

IMG_0677 IMG_0651 IMG_0655 IMG_0653Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

13 Comments

 • Karoline 10. december 2014 at 18:01

  Fodtøj er noget af det eneste, jeg aldrig kunne finde på at spare på. Jeg har altid brugt Bundgaard til min datter og har aldrig vær et utilfreds. Har flere gange været heldig at finde sidste års modeller på tilbud til 350kr, og så synes jeg faktisk ikke, at det er så galt. 🙂

  Det er så vigtigt med ordentligt fodtøj. Jeg vil hellere købe flyverdragter og vinterjakke brugt, og så købe nogle gode, lækre vinterstøvler.

  Reply
  • Plummum 10. december 2014 at 18:14

   Jeg er helt enig. Og ja, man kan virkelig gøre fine tilbudskøb på sko og støvler – også hvis man køber ‘frem i tid’. Jeg er personligt selv alt for dårlig til at købe vinterstøvlerne allerede i foråret, men man burde gøre det altid:)

   Reply
 • Mille 10. december 2014 at 18:19

  Jeg har gået i brugt fodtøj, fodtøj fra Føtex og det billigste fra Skoringen, som barn og har et par dejlige glade fødder.:-) Jeg er derfor ikke bekymret på min søns vegne når han får brugt eller billigt fodtøj.

  Reply
  • Plummum 10. december 2014 at 21:52

   Me too, Mille. Jeg har ikke gået i dyrt fodtøj som lille barn, og mine fødder er faktisk ikke så glade den dag i dag, som de kunne være. Om det skyldes fodtøjet dengang, vides ikke 🙂 Jeg er nok lidt fanatisk omkring Blommens fusser.

   Reply
 • Marie 10. december 2014 at 19:05

  De er godt nok nogle seje sølv støvler. Vi sparer heller ikke på fodtøj, men ender næsten altid i Ecco. Hvilket jeg også selv går meget i. Det er som om Bundgaard er lidt for brede til Lillepigens fod.

  Mvh Marir fra http://www.krøllerier.dk

  Reply
  • Plummum 10. december 2014 at 21:52

   Ja, de er ret fine, synes jeg også. Ecco har vi faktisk aldrig gjort det i, men ved, at de laver fantastiske produkter.

   Reply
 • Susan 10. december 2014 at 21:29

  Mine nu 2 meget voksne sønner på 38 og 42 år, har også altid som børn, fået lækkert fodtøj, den gang eksisterede Bundgaard også, og jeg købte det så længe der var numre, tror de sluttede ved 34-35, jeg ved ikke hvordan det er i dag..
  Jeg ville hellere købe billigt tøj i Bilka og Føtex, og så spare på den måde, men aldrig på deres fodtøj..

  Reply
  • Plummum 10. december 2014 at 21:54

   Ja, Bundgaard er i år fyldt 110 år. Ret sejt! Blommens farmor har også fortalt, hvordan hun VILLE have Bundgaard til både barnefader og min svigerinde. Hurra for lækkert fodtøj.

   Reply
 • Betina 10. december 2014 at 22:04

  Jeg vil have uldfor! Det er varmt, lækkert og små fusser bliver ikke overophedede…

  Jeg er også ret fanatisk med fodtøj og kunne aldrig drømme om at købe fodtøj der havde været brugt.

  I år er vores første år med vinterstøvler og jeg fandt de lækreste bykier støvler på deres lagersalg og jeg er så glad for dem! Både Theas første sko hjemmesko og prewalkers er fra samme mærke og alle købt på lagersalg og jeg har været fuldt ud tilfreds og måske lidt heldig at de har passet perfekt 😉

  Fine støvler og smart med kombi af snører og lynlås 🙂

  Reply
 • Østfronten 11. december 2014 at 12:17

  Mine forældre brugte omkring 6000 kr på fodtøj til mig fra jeg var 0-4 år gammel. (Jo, de holdt regnskab) KUN det bedste og kun sundt og fodformet. Fodterapeut-svigermor mener bestemt heller ikke, at børns fodtøj er et sted at spare. De små fusser skal trods alt klare en del og bære os hele livet. Når det gælder hverdagsfodtøj, så går jeg absolut ikke på kompromis. En fjollet ballerina, der kommer på 4 gange og som ikke er optimalt fodtøj kan jeg fint finde på af og til.

  Reply
  • Plummum 11. december 2014 at 12:47

   Hvor fint, at de holdt regnskab:) Jeg var desværre ikke så heldig, at mine forældre gik synderligt op i gode sko.

   Men er i øvrigt enig. Jeg kan også sagtens købe en billig for-sjov-sko til M, som kun skal på få gange. Det er hverdagsfodtøjet, der virkelig skal være i topkvalitet.

   Reply
 • Mie Rahn 13. december 2014 at 6:19

  Vi køber Angulus Tex til vores, og har altid sværget til det. Dem har vi kun haft gode erfaringer med, og så bliver man nok bare ved med at vende tilbage?!
  Nu er vores søn dog lige startet i børnehave, så jeg er spændt på, hvordan de ender med at se ud, efter en sæson. Da han gik i vuggestue, kunne man dårligt se, at de havde været brugt 🙂

  Reply
 • (Mudret) test af vinterstøvler. Og en vinder. | Østfronten 10. januar 2015 at 20:30

  […] Nåja. Og hvis du vil se dem sans mudder og læse en anden mors erfaringer, så kig forbi HER […]

  Reply

Leave a Comment