“Jeg har brug for lidt en pause, mor!”

Hej derude i det hvide landskab. Mon nogle læser blogs disse dage? Ja, det kan jeg faktisk se på min Google Analytics, at I gør – dejligt:) Blot et lille julehej fra mig her fra under dynen ved siden af resten af familien, der stadig bobler her kl. 9.30. Jeg håber, I alle havde en dejlig juleaften uanset, hvordan I valgte at fejre den?!

Det havde vi helt afgjort, og det var en noget flad, men glad Blomme, der blev puttet (lidt for sent) lige før ris a la manden. Hun var fuldstændig mæt på stimuli og sov nærmest som hendes hoved ramte puden.

Orgier af julemad, sang og dans om juletræet, julegæster og gavekaos, for mange mennesker at forholde sig til hele tiden var liiiige en tand for meget for en lille frøken, der ellers klarede det hele i stiv arm. Og da hun – helt bevidst om egen grænse – satte sig i sofaen med en iPad og et et: “Jeg har brug for lidt en pause, mor!”, var jeg fuld af forståelse, opbakning… og beundring. Det lille, fine væsen!

Pausen fik hun, og det samme vil jeg tage fra blogland nu. Vi vil nyde feriedagene i Hamborg fra i morgen. Måske kigger jeg ind et par gange en aften eller to. Jeg kan sandsynligvis ikke lade helt være. Når vi er på dansk grund igen satser jeg på, at flere gode Hamborg-indlæg lander herinde. Mange af jer kan sikkert bruge et par tips eller flere i den retning.

Følg med på Instagram så længe (@plummum). Det ville være umådelig hyggeligt at ‘mødes’ derinde.

Kram til jer

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’.

IMG_1080^^^Første gave blev allerede pakket op tidligt på eftermiddagen. En kæmpe My Little Pony fra Build a Bear fra faster vakte stor lykke.
IMG_1103IMG_1045

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Anne 7. maj 2015 at 18:54

    åh, “jeg har brug for lidt en pause, mor”… hvor er det dog det sødeste jeg længe har hørt, og hvor er det fantastisk, når sådan en lille størrelse selv kan sige fra, når alting bliver for meget for en stund.
    Jeg faldt over din blog den anden dag, og hvor er det hyggeligt at læse med her om dine små stunder :).
    kh Anne

    Reply

Leave a Comment