Om vores getaway til Nordjylland og om altid at komme for sent

I weekenden var vi som nævnt tidligere en ’smuttur’ i Nordjylland. Vi tilbagelagde intet mindre end 476 km i bilen begge veje. En køretur vi var en smule nervøse for i dagene op til weekenden. Baby og lange ture i autostol klinger ikke godt. Det havde vi ikke behøvet at være. Altså nervøse for turen. Det gik ret fantastisk med pigerne, der næsten opførte sig eksemplarisk hele vejen ud og hjem. Næsten 🙂 At forældrene aldrig kan komme af sted i tide, som i aldrig, det er en helt anden sag. Vi satte os i bilen fredag formiddag med svedperler på panden efter den mest hektiske morgen, jeg husker. At gøre lejlighed klar til åbent hus OG få styr på pakkenellikerne til en familie på fire, det er fandeme ikke småsager, kan jeg fortælle.

Men af sted skulle det gå, og vores GPS viste, at vi ville nå færgelejet tre. TRE. minutter før færgen skulle sejle. Behøver jeg nævne, at der var godt stress på, da vi pludselig sad fast i en kø blandt alle dem, der skulle til Roskilde Dyreskue? Men vi nåede det – aner ikke helt hvordan, og jeg var glad for, at ikke jeg var chaufføren.

Weekenden var balsam for sjælen – både vores ophold i fantastiske Skallerup Klit og dagen i Fårup Sommerland, som dog var en kende for lang for Blommen, der derfor tog sig en tiltrængt lur i den lejede trækvogn på halvanden time.

Jeg har skrevet det så mange gange på bloggen, men små getaways i ny og næ er simpelthen det bedste, man kan gøre for at pleje familien. Ingen praktiske gøremål, kun fokus på hygge og samværet med de bedste.

Men meget mere om den weekend en anden god gang, når jeg har styr på de mere end 300(!) billeder, jeg fik taget. Og igen vil jeg nævne, så vi har alt på det rene. Turen til Nordjylland var et blogevent for en række af de danske mommybloggere, men der foreligger ingen aftaler om omtale eller betaling for samme. Jeg kommer udelukkende til at skrive om turen, fordi den simpelthen var skøn, og der sidder forhåbentlig mange derude på den anden side af skærmene, der godt kunne bruge et tip til en lille familietur!?

Kram S

 

Billede øverst: Ponyridningen var nok dagens højdepunkt i Fårup Sommerland for den treårige. Hun er vild med de heste, og det kan den gamle ridepige her jo rigtig godt lide 🙂

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Anja 11. juni 2015 at 10:29

  Jeg vil bestemt gerne høre om jeres tur, nyder at blive inspireret til aktiviteter me min familie og har det også helt fint med at det var et blogger arrangement, syntes det er helt ok i får nogle oplevelser, for den tid i bruger på bloggen og dermed den tid i bruger på at inspirere og undergolde mig.

  Reply
  • Plummum 11. juni 2015 at 12:57

   Tak for din søde kommentar! Er glad for, du vil læse mere om turen. Det skal du få lov til. Der har jo desværre været lidt negativ øffen i krogene, som jeg ikke helt forstår, men det kunne jeg skrive et meget langt og tungt indlæg om, og det undlader jeg lige.

   Reply

Leave a Comment