Lidt om barnedåbsprep vol. 2 og date med BFF

Bloggen må endnu engang lide under, at jeg har (lidt for) mange jern i ilden. Jeg har erkendt for længst, at det er sådan jeg lever livet bedst, men min indre kontrolfreak føler sig ærlig talt en smule pryglet i ny og næ, fordi for mange projekter ikke nødvendigvis efterlader orden og styr på sagerne ned til mindste detalje, men nærmere rod og kaos. Men det er ok. Og sådan skal det være hos os. Den største test for et kontrolmonster som mig er i øvrigt ikke barnedåbsprep, salg af lejlighed, køb af hus, pasning af lillesøs og Blomme og børnehaveindkøring, mens faderen arbejder r*%#n ud af bukserne og sjældent er hjemme… alt sammen på én gang – næh, det er at have små børn. Alle forældre ved præcis, hvad jeg mener!

Men jeg øøøøver mig bestandigt i at give slip. Endda i at overlade kontrollen til andre i ny og næ… Fx som når jeg søndag morgen overlader festlokalet, hvor lillesøsters dåbsfest skal holdes, så andre end mig kan pynte og dekorere på rekordtid. JEG VILLE SÅ GERNE SELV. Og hvorfor gør jeg så ikke det? Fordi ham, der holder stor fest i lokalet lørdag aften/nat først skal afhænde nøglerne en god halv time søndag morgen, før jeg er på vej til kirken. Host!

Men vi nærmer os. Jeg kan vist snart ikke planlægge mere, og i dag – ja, jeg er jo i god tid(!) – kom der styr på tre essentielle punkter på min to do: Dåbssamtale med vores überrare præst, der udstrålede så meget sindsro, at jeg selv begyndte at trække vejret ekstra dybt og langsomt bare ved at tale med hende midt i den kæmpe og sindssygt smukke kirke, fotograf, så jeg ikke selv skal koncentrere mig om at fange gode billeder OG ikke mindst dåbskagen. Jeg tipper naturligvis om det hele efterfølgende – på nær præsten 😉 – hvis jeg bliver tilfreds.

Og så er det i øvrigt meningen, at den dåbsfest skal være heeeeeelt uformel med masser af hygge og snak med de bedste og ikke så mange dikkedarer – men det griber om sig. Altid. I hvert fald for os, der i sidste øjeblik kommer i tanke om det ene, det andet og det tredje, der da ville være meget rart at gøre til en del af festen. Men jeg er glad. Vi når det, vi når, og det allervigtigste for os er, at alle får en rar og dejlig dag.

Mon næste uge byder på mere ro og måske lidt tid til strikkeri og blogging, som jeg begge dele savner? Det håber jeg 🙂

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’

IMG_2798

I dag nåede vi også en dejlig date med Bean og Beans skønne mor. Det var så hyggeligt for både voksne og børn, og de piger er mægtig søde sammen og glade for hinanden. Det kan du alt sammen læse mere om her hos Stine.

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment