Ferietanker og lidt mere om lillesøsters dåb

I går modtog jeg mere end 300 redigerede og meget smukke billeder fra fotografen, der forevigede lillesøsters dåbsfest – blandt andet billedet, jeg har sat ind i indlægget her, som jeg slet ikke kan stå for. Det viser Blommens og lillesøsters hænder kort før, vi går ind i kirken, og det er altså ikke opsat. Blommen er simpelthen den mest stolte, omsorgsfulde og kærlige søster, der gerne tager Baby F’s lille hånd for at berolige hende.

Jeg har allerede set billederne igennem flere gange, og der kommer lidt på bloggen, når jeg har downloadet alle og kategoriseret dem. Det var i øvrigt verdens bedste idé at hyre en fotograf til festen og kan til alle tider anbefales. Jeg ville slet ikke have haft tiden til at skyde billeder selv, og hvor var det helt igennem befriende at kunne slippe den tjans, selvom jeg alligevel ikke kunne lade være med at tænke i motiver konstant. Det er vist en ‘arbejdsskade’ for en blogger og instagrammer, hva’? Desuden er det en lækker oplevelse at få så mange billeder i en helt andet stil og med en helt anden redigering, end dem jeg selv skyder og behandler.

Dagen i dag byder på kedelig rengøring af lejligheden, så den er pæn til en fremvisning i morgen. Det er ikke en underdrivelse at fortælle, at den har sejlet en del især den sidste uge op til forberedelserne af den barnedåb.

Vi planlægger også at smutte til et lille event her senere på dagen, hvor bObles gerne vil vise os en af deres produktnyheder. Og sidst men slet ikke mindst, så skal ferien snart planlægges. Den har vi nærmest ikke spildt en tanke endnu af gode årsager. Vi har hele fire uger sammen i år, og den starter lige om lidt. Skønt og meget tiltrængt for vores lille familie. Vi ville have house-swappet, men da farmor og farfar er smuttet til Spanien for de næste knap to måneder, så står deres store hus, der ligger liiiige ned til Limfjorden, jo tomt. Så det nupper vi simpelthen en hel uge. Jeg krydser fingre for, at vejret arter sig, så vi kan havehygge maks, bade på stranden og besøge Jesperhus et utal af gange.

MEN vi har stadig tre uger tilbage af ferien, hvor vi endnu ikke har planer. Det er i og for sig rigtig fint, men jeg kender os. Hvis vi ikke kommer væk, så drukner vi i pligter og projekter, der lige skal ordnes. Sådan er vi bare. Men vi bliver vist i Danmark i år. Sidste gang det skete, var den sommer, da Blommen lige var kommet til verden – det sker ellers aldrig for os i en sommerferie. Vi rejser jo gerne flere gange årligt, fordi det giver os så meget på den energikonto. Så. Muligvis overvejer vi et house-swap alligevel (dog i DK).  Så sidder du der med et hus/sommerhus med have (haven er v i g t i g) på Fyn, i Jylland, på Møn eller på Bornholm, som du vil bytte i en uge (uge 30 eller 31) for en lejlighed med to etager på 115 kvm med to altaner midt på Kalvebod Fælled og 12 min. i metro til Kongens Nytorv, så lad os lige tale, ikke 🙂

Ok, en blandet omgang fra min side i dag.

Kys til jer, kære læsere

IMG_0032


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Nikoline Laursen 23. juni 2015 at 20:36

  Et virkelig smukt billede! Jeg er i tvivl, om du har nævnt fotografen før, men jeg er i hvert fald meget interesseret i fotografens kontaktdata, da jeg selv er på udkig efter en fotograf til min søns dåb d. 16. August. De bedste hilsner Nikoline

  Reply
 • mortilguld 25. juni 2015 at 0:14

  Jeg vil gerne melde mig – so far. Den skal lige snakkes igennem med manden. Men vi står og vil gerne til Kbh i ferien, uge er endnu uvist, men 30/31 lyder ikke urealistisk. Vi har et hus på 124 kvm med mindre have i Spørring – 15 km fra Århus C. Hvad der lige skal falde i hak er ferie ift mandens job samt evt udlejer, om dette vil være i orden. Er i interesseret er I velkomne til at sende en mail, på ovenstående email.

  Reply
 • Jane Mark 27. juni 2015 at 7:00

  Hej Signe
  Hvornår holder i ferie på Mors? Vi er der i uge 30. Sig til hvis det passer med jeres planer og M savner børneselskab.
  God weekend og hils Kasper
  Kh Jane

  Reply
  • Plummum 27. juni 2015 at 18:25

   Uge 28 er vi der. ØV, det kunne så hyggeligt!!!

   Reply

Leave a Comment