Den syndigste chokoladeballade

IMG_2953Ja, vejret er stadig ikke helt med os, og i skrivende stund trummer regnen fint på ruden foran mig. Stranden blev det altså ikke til i dag, men vi kom dog af sted til en stor legeplads ved siden af Kaspers gamle skole, mens vejret besluttede sig for en smule sol i eftermiddags. Blommen trængte i den grad til at brænde krudt af.

Efter halvanden time på legeplads tog vi hjem i farmor og farfars hus og bagte en noget så syndig chokoladekage, som muligvis er den bedste af slagsen jeg nogensinde har bagt – og tilmed en af de nemmeste også. Vi brugte denne grundopskrift fra altid inspirerende Emily Salomon og toppede op med vaniljemarengs rørt med 100 gram blendede jordbær samt lidt friske jordbær øverst for at sætte prikken over i’et.

Nøj, det var helt eminent, og resten af familien er enige i den påstand, skulle jeg hilse og sige 🙂 Vi fik en lignende kage serveret i lørdags, hvor vi var til det fineste babyshower hos denne skønne dame. Kagen har jeg ikke kunnet få ud af hovedet siden, jeg smagte den, så i dag skulle den bages, nu hvor vejret faktisk inviterede til lidt indesysler. Prøv den af. Den er helt fantastisk, og den syner mere avanceret, end den faktisk er. Det er altid et hit. Kager, der ser svære ud, men slet ikke er det.

Kærligst S

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

IMG_2945IMG_2956-2Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

Leave a Comment