Sygdomspjat og 3 vindere af Netflix-konkurrencen

2-19.2

*Billede: Forkælelse til min lille patient i form af boller bagt på økohvede og grahamsmel.  

I går blev – ikke tilsigtet – en blogfri dag. Vi er ramte af feber og forkølelse og oveni hatten en baby, der fornøjer sig selv og resten af familien med pseudo-tigerspring. Nemlig det, der ligger i babyens 29. og 30. uge, som ifølge vores kære Hetty van de Rijt og Frans Plooij ikke er et rigtigt tigerspring, men et mildere et af slagsen. Det ændrer dog ikke på, at jeg mangler hænder og arme disse dage, og vi har været nødsaget til at rydde vores kalender for alle aftaler. Jeg havde ellers nogle rare sager til at stå i den. Kalenderen. Men livet med børn er i ny og næ komplet utilregneligt. Intet nyt der. Men p.t. er jeg en smule mindre rummelig, end jeg plejer at være 😉

Well, i dag skal det handle om noget helt andet. Jeg skylder jer noget. Nemlig at trække tre vindere i min Netflix-konkurrence om et helt års abonnement og en bunke OITNB lir.

De kommer her:

  • Michelle Gregersen
  • Nanna C. J.
  • Marie-Louise Høg

Mange gange tillykke til jer. I får en mail fra mig inden for 24 timer.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment