Små bananpandekager til baby

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skylder en opfølgning på indlægget om mad til baby på seks måneder nu her godt en måned senere. Det var vældigt populært, viste mine tal. Det må jeg få lavet straks. Billederne skal lige i hus, og så kommer det. Her vil jeg også uddybe, hvordan vi delvist kører BLW, selvom fanatiske tilhængere vil minde mig om, at der IKKE findes en mellemvej. Det er enten eller. Men jeg mener nu sagtens, at man kan balancere metoden suppleret med lidt regulær skemad:)

Først får I her en lille opskrift på mine bananpandekager, som er meget populære hos lillesøster, Blommen og mig. Mest til morgenmad. Og det er vel nærmest pandeklatter og ikke -kager deres størrelse taget i betragtning.

Det skal du bruge til 15-18 styks:
2 små bananer, 2 æg, 1,5 spsk havregryn, fedt til stegning (jeg bruger kokosolie)

Sådan gør du: 
Blend alle ingredienser med en stavblender til blandingen er let og luftig. Steg nu små klatter (5-6 cm. i diameter) på panden på begge sider til de er gyldne. Jeg steger flere ad gangen, så processen speedes op.

Og det var faktisk det. Virkelig nemt og hurtigt, og de er simpelthen så hapselækre. Havregrynene kan i øvrigt sagtens udelades, men jeg kan personligt godt lide, at de får lidt ekstra bid.

Lillesøster kan nemt sidde med en pandekage i hånden selv. Kun få bidder kommer i munden endnu, men hun spiser det, hun lyster, og resten gnides godt og grundigt rundt på bordet og mellem fingrene.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så en lille update på nedpakningen: de sidste to aftener har jeg pakket Blommens værelse ned i flyttekasser og forinden sorteret og sorteret og s o r  t e r e t. Jeg er næsten færdig. Næsten. Og holy ged et projekt. Jeg har nærmest aldrig prøvet lignende på den front, og en ting er stensikkert. På hendes nye værelse skal vi have et helt andet opbevaringssystem end hidtil. Et med luft og godt overblik. 
Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Mie 9. oktober 2015 at 21:35

  Helt enig. Jeg mener også, at man sagtens kan blande BLW og skemad. Det fungerede rigtig godt herhjemme i opstarten, hvor baby helst ville selv- ikke optimalt med den første tynde grød.
  Mine bananpandekager minder om dine, men jeg bruger ofte en rest havregrød eller anden grød. hvilket giver en lækker blød pandekage, som baby sagtens kan spise selv. Lidt bagepulver giver volumen og tykkelse a la amerikanske pandekager.

  Reply
 • Rebecca 20. februar 2016 at 9:48

  De ser virkelig lækre ud – dem vil jeg prøve at lave til lille F 🙂
  Men ved du om de er fryseegnet og hvor lang tid kan de holde sig i køleskabet?

  Reply

Leave a Comment