Lun og lækker strik på budget

sweats milk

Jeg elsker at pakke mig og ikke mindst pigerne godt ind, når kulden begynder at bide. Jeg er en kæmpe frossenpind og har været det så længe, jeg husker. Derfor er jeg også ekstra opmærksom på, at pigerne skal kunne holde varmen, hvad enten vi leger indenfor på gulvet eller er smuttet ud på en legeplads i det fri. Strik og uld er kodeordene, og jeg har fundet to søde og chunky striktrøjer på budget, der er perfekte til de kølige dage lige nu.

Trøjerne indeholder desværre ikke uld, men prisen er så også sat derefter. Jeg overvejer kraftigt at bestille begge trøjer til Blommen og måske snige den lyserøde med i pakken til mig selv også. Jeg har allerede luret på den flere gange både online og i virkeligheden 🙂

Find kattetrøjen her og den lyserøde her (adlinks).

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment