Vind matchy søskendesæt fra Knast med lækre detaljer

 photo P1011146_zpsht4ntc8n.jpg

sponsindlægbjælkeKONKURRENCEN ER SLUT, KONKURRENCEN ER SLUT, KONKURRENCEN ER SLUT 

Det er blevet tid til en lækkerbisken af en konkurrence, venner. Og min blog kommer ikke til at flyde over med konkurrencer her i december. Dette bliver sandsynligvis den eneste af slagsen. Så ved I det.

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele denne med jer. Vi er blevet storforbrugere af Knast by Krutter til pigerne. Det passer i høj grad ind i vores univers – girly med kant. Brandet repræsenterer tøj, der på én og samme gang er simpelt og detaljeret. De enkete styles er altid enkle og stilrene, men så er der lige den dér detalje, der gør tøjet lidt ekstravagant – en lille krave, store guldpletter, et skirt på blusen, en sløjfe eller lignende. Jeg er fan!

Jeg har valgt nogle af mine største favoritter fra nuværende kollektion, som pigerne er i på billederne her, og som én af jer kan være så heldige at vinde.

Det er en svær opgave at tage billeder af de tøser, før de er smuttet langt væk fra min linse. Men jeg håber, I kan se sættene, som jeg for god ordens skyld også linker til herunder. Det er altså et af de mest cute søskendesæt, hvis du spørger mig. Matchy-matchy, men uden at sættene er helt ens og ’for meget af det gode’.

Du kan med andre ord være heldig at vinde følgende to sæt:

Til storesøster

Til lillesøster

Hvordan deltager du?

For at deltage skal du fortælle, hvorfor DU er vild med Knast by Krutter. Vinderen af konkurrencen annonceres her på bloggen på fredag den 4. december om aftenen.

HELD OG LYKKE 😀

 photo P1011162_zpssgotahje.jpg photo P1011159_zpsghysm8r3.jpg photo P1011151_zpspbns1mig.jpg photo P1011155_zps4a08stda.jpg photo P1011149_zpsewcow13m.jpgknast-by-krutter-246-10-25-gold-bow-skirt-and-1767-11-25-coral-gold-tee-ss.w1220.h1220.fill


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

58 Comments

 • Katrine 29. november 2015 at 21:05

  Jeg synes Ella Dress er SÅ fin

  Reply
 • Kirstine H 29. november 2015 at 21:17

  Er vild med den her: http://www.knastbykrutter.com/products/16-girl/2511-knast-isa-dress/, da den er sød, sjov og finurlig på en og samme tid 🙂

  Reply
 • Katrine 29. november 2015 at 22:23

  Sløjferne, kraverne og prikkerne! DERFOR! De fineste detaljer. 🙂

  Reply
 • Marlene Høj 29. november 2015 at 22:51

  Jeg er vild med detaljerne, de fine farver og de fine silhouetter 🙂

  Reply
 • Camilla Hovej 29. november 2015 at 23:05

  Jeg synes at de har så lækre detaljer på deres tøj og referecerne til 70/80érne er super fede udover det så er kvaliteten helt i top – derfor er jeg pjattet med Knast 🙂

  Reply
 • Anne 29. november 2015 at 23:32

  Åh jeg synes simpelthen det er så fint. Det var faktisk først på messen sidste gang jeg fik øjnene op for det, men de er så finurligt, skævt og fint på samme tid!
  Krydser fingre for det ville Lily blive lykkelig for den lille pyntegris! <3

  Reply
 • Johanne 30. november 2015 at 6:17

  Jeg er vild med at Knast by Krutter får kombineret det praktiske/bevægelige med det æstetiske og detaljerede. Således at tøjet rent faktisk kan bruges at børn der bevæger sig (og tager tøj på selv) og at det lige det så lige har en flot detalje der bryder!!!

  Reply
 • Karina 30. november 2015 at 7:04

  er vild med deres lækre detaljer, som lige gær det hele lidt mere girly? glimmer og sløjfer er lige sagen for mine 2 piger.

  Reply
 • Maria Seidelin 30. november 2015 at 7:42

  Jeg er så vild med det da det er enkelt og alligevel med de fineste detaljer, som bare gør det rigtig fint ?

  Kh Maria mariaseidelin@hotmail.dk

  Reply
 • Sine Løkke 30. november 2015 at 8:36

  Min datter eeeelsker flæser, guld og glimmer. Vi arver en masse tøj fra ældre kusiner og det er vi vilde med. Dog er der en del af tøjet der er lidt for tøset og glimmerdrysset til min smag…men min datter ELSKER det!! Knast by Krutters tøj er tøset på den helt rigtige måde, og det falder både i min og datternes smag. Om lidt kommer en lillesøster til verden…og mon ikke hun også bliver vild med det flæser og glimmer på den der afdæmpede måde!?
  Mange hilsner
  Sine Løkke

  Reply
 • Trine229 30. november 2015 at 12:46

  Elsker farvene og det bløde look tøjet har!

  Reply
 • Maja 30. november 2015 at 14:48

  Jeg syntes det er så fedt at tøjet har simple detaljer som en flæse, en sløjfe eller eller glimmerdrys. Min datter elsker tøjet det er nemlig også rart at have på – hun er meget sensitiv!

  Reply
 • pia sroka 30. november 2015 at 15:02

  Et anderledes og sjovt design, med en masse fine detaljer. 🙂

  Reply
 • Dorte Slouborg 30. november 2015 at 19:27

  Fordi det bare er så kært! 🙂 <3 Anderledes og masser af fine detaljer..

  Reply
 • Karen 30. november 2015 at 22:40

  Vi kan godt lide, at det er finurligt uden at det finurlige kommer til at tage al fokus og uden at det går ud over kvalitet og børnenes bevægelighed

  Reply
 • Jane 1. december 2015 at 12:37

  Vi er vilde med Knast by Krutter fordi det er lækkert tøj med fede detaljer. Min datter elsker det og mor her synes det er en lille smule federe at aflevere en stolt datter i cool outfit ? Sættet til lillesøster får vi nok ikke de 2 små brødre i, men så vil vi gerne forkæle niecen så kusinerne kan være matchy matchy til jul ?

  Reply
 • Line 1. december 2015 at 12:47

  Jeg er vild med de finurlige detaljer og det behagelige farveunivers.

  Reply
 • Irene 1. december 2015 at 14:26

  Fordi knast by krutter er så praktisk og simpelt i en travl hverdag, men alligevel super piget med detaljerne. Så skønt:-)

  Reply
 • Camilla TW 1. december 2015 at 14:59

  Knast har altid efter min mening lavet tøj til børn som de kan bevæge sig i og stadig være rigtig pæne. Pænt pænt børnetøj når det skal bruges fx ved store lejligheder fx barnedåb og bryllup har tildens til især Ved de større børn at blive stivere i stoffet og i så fald hvis det er blødere så mister det hurtigt faconen og farven. Knast er bare go kvalitet til , efter min mening, seminarer dyrt tøj, men priser som stadig ligger i den lave ende fx til brug ved større lejligheder. Også er jeg bare vild med den nederdel!!!

  Reply
 • charlotte 1. december 2015 at 17:06

  Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke havde hørt om mærket før, men synes det er lige tilpas piget og praktisk, så vi krydser fingre for, at den den kommende storesøster og lillesøster på vej er heldige 🙂

  Reply
 • Ina 1. december 2015 at 17:23

  Det legesyge, lette med kant… Perfekt til mine pige? Og så kan de bare noget helt særligt med detaljer!

  Reply
 • Christina Thorup 1. december 2015 at 20:39

  Elsker Knast by Krutter og har en del af det til datter. Jeg vil dog rigtig gerne prøve at vinde dette smukke søskendesæt til min gode veninde Louise som har de sødeste to piger og som er økonomisk udfordret og dermed ikke har råd til mange af de ting hun drømmer om at give til sine piger. Julen handler for mig om at vise andre kærlighed og håber virkelig jeg ville kunne glæde hende og pigerne med disse smukke sæt.

  Reply
 • Winni dueholm 1. december 2015 at 22:02

  De fineste detaljer simpelthen ❤️

  Reply
 • Belinda 2. december 2015 at 7:39

  Jeg er vild med det på grund af at designet og kvaliteten går hånd i hånd

  Reply
 • Alexandra 2. december 2015 at 10:21

  Jeg kan rigtig godt lide de finurlige detaljer, som du også nævner. I første omgang faldt jeg for kjolen med den store krave, som Blommen vist også har, og nederdelene med sløjfer på, men siden har jeg også opdaget hvor fint meget af det andet er!

  Reply
 • Christina 2. december 2015 at 12:54

  Herhjemme er både børn og voksne vilde med Knast og Krutters retro-tvist. Børnene synes, det er sjovt at der er dyr, sløjfer eller flæser og mor får skønne flashbacks til hendes barndom 🙂

  Reply
 • Østfronten 2. december 2015 at 13:50

  Mon ikke det ville være et hit herhjemme også? I think so. Jeg kan godt lide de overdrevne detaljer på det ellers enkle tøj. Sådan generelt.

  Reply
 • Rikke FM 2. december 2015 at 15:29

  Jeg har faktisk først for et par uger siden tilføjet den første ting fra Knast til min datters garderobe – den finste kjole, som hun elsker og det kan jeg ikke fornægte hende. Den er så smuk, i lyserøde farver og super lækker blød:-) Er jeg heldig skal vores søde lille kusine på 1 forkæles med lillesøstersættet, da vi ikke selv har sådan en:-)

  Reply
 • Line M. 2. december 2015 at 20:08

  Jeg er vild med at det på samme tid skiller sig ud, men samtidig forstår at være elegant. Dejligt med et mærke, der ikke behøver at blande pangfarver og mønstre sammen for at skabe opmærksomhed, men forstår at bruge detaljen som det der fanger øjet.

  Reply
 • Dyveke 4. december 2015 at 14:59

  Jeg har altid haft en forkærlighed for cirkus. Og nu hvor jeg tænker over det tror jeg, at det er den lidt legende cirkusstemning i sløjferne, flæserne, kraverne og farverne der tiltaler mig 🙂

  Reply
 • Laura Linder 4. december 2015 at 16:34

  Elsker Knast simple-unikke-neutrale-farverige univers og har riiiiigtig mange af de fine styles til ungerne

  Reply
 • Katja 4. december 2015 at 19:31

  Vi er store fan af knast her hjemme – Fordi vi elsker god kvalitet og en lidt iøjenfaldende stil ( min datter elsker opmærksomhed ) ?? ..

  Reply
 • Louise 4. december 2015 at 19:37

  Vi er vilde med Knast af helt de samme grunde som jer – det passer fuldstændigt perfekt ind i vores univers, girly med kant <3 Min store pige på 6 er helt pjattet med netop det – at hun ikke føler sig som en "tøsepige" i det, men derimod sej 🙂
  I øvrigt får jeg kuller i hjertet alene ved tanken om mine to piger i matchende sæt – Lilje på 6 år og Bjørk på 7 måneder <3 <3

  Reply
 • Simone H 4. december 2015 at 19:40

  Knast by Krutter er et totalt lækkert tøjmærke, da der altid er fede og anderledes detaljer samtidig med at der er brugt dejlige materialer. Man lægger mærke til deres lækre tøj pga elegancen.

  Reply
 • Mie Stokholm Riemer 4. december 2015 at 19:48

  Fordi det ikke ligner alt det andet ?

  Reply
 • Maria Juul 4. december 2015 at 19:48

  Jeg elsker tøjet fra knast by krutter, fordi det har så meget personlighed … Det er pænt, men også lidt sjovt, så børn kan få lov at være børn 🙂 Det ville være perfekt til mine piger.

  Reply
 • Kat 4. december 2015 at 19:53

  Ret fed relancering de er kommet med ! Jeg er fan. Elsker ærmerne, sløjferne, detaljerne og farverne! Vega vil blive SÅ fin i storesøster-dresset og så ville jeg skænke min lillesøsters kommende februar-pige det lille sæt! Min søster har været sengeliggende de sidste par mdr af hendes graviditet, så hun fortjener det!
  Kram til jer

  Reply
 • Louise 4. december 2015 at 19:54

  Du beskriver ret godt præcis dét jeg elsker ved Krutter: det er girly med kant! ? Fine enkle detaljer, der gør det muligt at mixe/matche på mange måder og dét er jeg vild med ☺️

  Reply
 • F. Madsen 4. december 2015 at 19:55

  Det er lidt poppet, og meget cute.

  Reply
 • Line Nikolajsen 4. december 2015 at 19:55

  Knast by Krutters tøj, er så lækkert i dets smarte design og ikke mindst bevægelighed. Det er SÅ fint, og det har altid de mest vidunderlige detaljer?
  Ville ELSKE at vinde et sæt til Alva pigen min???

  Reply
 • Katrine 4. december 2015 at 19:56

  Fordi detaljerne er SÅ fine og lige passer til mine to små piger, der i øvrigt er næsten samme alder som dine:)

  Reply
 • Tarkoflen 4. december 2015 at 20:14

  Jeg er vild med kvaliteten og de smukke detaljer! Thea havde en kjole på til jul sidste år og jeg synes bare detaljen ved skuldrene er så fine som noget kan være! Det ville være fedt at vinde juleoytfittet til i år 🙂

  Reply
 • Kira Trust 4. december 2015 at 20:26

  Åh så fint!!! Og skønne tøser altså <3 synes du har fanget så fine søskende billeder 🙂
  Jeg kender ikke så meget til tøjet, men Lua har en bluse med flæser og den har bare holdt så pænt i vask!!! Så kan godt forstå at du er vild med deres tøj <3

  Reply
 • Malene hesselbak 4. december 2015 at 20:40

  Er først lige blevet opmærksom på dette skønne mærke.! Min ældste datter er helt pjattet med nederdelene fordi de strutter så fint når man drejer rundt.! Det gør det fantastisk ?

  Reply
 • Ditte 4. december 2015 at 20:48

  Hvor perfekt er denne konkurrence?! Jeg har en pige på knap 2 år og venter en pige til som kommer i marts. Og så elsker jeg Knast by Krutter! Netop de det små detaljer, som bare udgør hele forskellen. En lille krave på en ellers enkel body, dimser på skuldrene, flæser på bukserne, store guldprikker.. Jeg er så vild med det!
  Åh, hvor jeg krydser fingre for mog selv i denne konkurrence 🙂

  Reply
 • Christina Juhl Ebert 4. december 2015 at 20:53

  Fordi det er sjovt, lidt anderledes og stadigvæk i flotte farver ?

  Reply
 • fie 4. december 2015 at 21:03

  Fordi de har de skønneste detaljer. Vi har ikke haft noget derfra endnu, så håber vi får chancen nu;-)

  Reply
 • Daniella Lind 4. december 2015 at 21:14

  Jeg er vild med at designet indbyder til leg og især fordi min datter synes hun er sej og cool i tøjet!

  Reply
 • Kasper jensen 4. december 2015 at 21:14

  Synes det er så fint og finurligt med fede detaljer

  Reply
 • Tanja herbst 4. december 2015 at 21:15

  Tøjet er bare gennemført, lækkert og cool og praktisk!!

  Reply
 • Line 4. december 2015 at 21:22

  Jeg er vild med tøjet fordi det et tøset på den frække måde, så det ikke bliver så tusse-nuttet.

  Reply
 • Ingrid 4. december 2015 at 21:23

  Det er fantasifuldt, farverigt og lidt skørt…ligesom mine egne unger:-)

  Reply
 • Luna 4. december 2015 at 21:31

  Jeg synes, at det er fint og eventyrligt, og så er jeg ret vild med farverne og de forskellige silhuetter.

  Reply
 • Sabrine 4. december 2015 at 21:45

  Rigtigt fint tøj 🙂 Mine piger vil elske det

  Reply
 • Karina 4. december 2015 at 22:16

  Det er så utroligt fint og fyldt med fine detaljer

  Reply
 • Linda J 5. december 2015 at 0:16

  Så fint og lige det ekstra der gør man har lyst til at bruge det igen

  Reply
 • Mille 5. december 2015 at 15:02

  Fordi jeg ved min 5-årige vil elske deres fine detaljer med guld, glimmer og sløjfer❤️

  Reply
 • Louise Nielsen 5. december 2015 at 21:46

  Synes det er så fint, elsker deres pigede look, med kant, som lige skiller sig lidt ud.! Vil elske at vinde til mine to niecer

  Reply

Leave a Comment