Et par tanker om blogger-livet og en anmeldelse af fine, lyserøde poter

 photo P1010761_zpsod47sic1.jpgTak for jeres feedback på mit indlæg i går om husrenoveringens mere mørke side, hvor jeg skrev en kende mere personligt, end det jeg plejer herinde. Det hører jo med til historien, hvis jeg skal give et retvisende billede af den proces, det er at renovere et hus med to små piger på sidelinjen.

Og i virkeligheden savner jeg lidt de gode gamle blogdage. Dengang bloggen havde et lillebitte publikum, og dengang hvor bloggen også var en ventil for tankemylder på godt og ondt om livet som børnefamilie. Den typer blog er plummum.dk ikke rigtigt længere, og det har jeg det fint med, idet bloggen (også) handler en del om mine børn, der af gode grunde ikke selv har valgt eller fravalgt at havne herinde. Nu er bloggen ikke helt så lille mere, og derfor er jeg ekstremt selektiv omkring de oplysninger, der havner herinde om dem. Pigerne. Det er en helt anden sag, når det handler om mig. Jeg har selv valgt at små sider af mig (min blogger-identitet om man vil) skal være mere eller mindre til offentligt skue. Og derfor giver det også mening for mig, at ‘afsløre’, at projekt husrenovering absolut også kræver frustrerede tårer i ny og næ. Andet ville i øvrigt være mærkeligt.

Men det var et sidespor og en afrundning af gårsdagens indlæg.

Nu skal det handle om fine, varme vinterstøvler. Jeg har nemlig igen været i bloggens arkivgemmer, hvor jeg fandt de her efterårsbilleder af Blommens lyserøde poter. SELVFØLGELIG skal der i dette hjem findes mindst et par lyserøde støvler eller sko. Det er og bliver favoritfarven nu. Jeg har ladet mig fortælle, at den lyserøde glimmerfase nok skal slutte. Noget, jeg synes er helt trist… hvis det sker lige om lidt. Jeg er VILD med at kunne dyrke min egen indre lillepige, der kigger fascineret med, når Blommen vælger at klæde sig ud som prinsesse med lang kjole, diadem, prinsessesko og hele molevitten.

De lyserøde støvler er fra Bundgaard og er et af de to par, vi tester for dem i denne sæson.  De lyserøde basser her ryger helt klart i den praktiske kategori. Det er med andre ord et par støvler, der er perfekte til vuggestue-/børnehavebrug. De er varme med lækkert foer, de er ultranemme at komme i og ud af, og de er tilsyneladende meget behagelige at have på fødderne. Det er i hvert fald den melding, jeg får. Sålen skal også fremhæves. Den er kraftig, og den går langt op over snuden, som er med til at sikre, at der ikke slides hul, når dit barn fx stopper cykler i fuld fart med skosnuderne.

Og udseendet. Ja, døm selv. Støvlerne er søde og ret så cute, som farven og den øverste strikkede kant også bidrager til, men det er ikke en støvle, der bruges til fest eller pænere brug. Efter min mening altså. Men det gør mig intet. Jeg er ikke af den overbevisning, at én støvle skal kunne det hele.

Støvlerne kan findes her i grå og sort og her i farven Old Rose, som vores.

Hvad synes I? Lækre, ikke?

 photo P1010755_zpstakxf07s.jpg photo P1010758_zpsjv0nqpwj.jpg photo P1010759_zpsm3g6oiow.jpgOg nu vil jeg videre i dagens tekst. Jeg skal ud af døren for at mødes med den såkaldte babystrikkeklub. Det er 117 år siden, at vi sidst har fået enderne til at mødes, og jeg glæder mig meget til at lege barsel igen. Ja, jeg har naturligvis stadig barsel, men lad os bare sige, at den føles en hel del anderledes, nu hvor begge piger er fast hjemme.

God fredag, folkens 🙂

Og HUSK så, at I kan vinde tøj fra Knast by Krutter for over 1000 kr. lige her. Vinderen findes i dag. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment