Ramt af hverdag

  Det er lidt typisk. Blog-emnerne ligger simpelthen i kø og venter faktisk kun på at blive udgivet. Men jeg mangler tid. Virkelig. Tid til billedredigering og tid til at skrive. Der er næsten ingen ledige sekunder i løbet ad en dag. Når jeg ikke putter lillesøster til lur eller leger med hende, er vi alle tre enten på farten eller har hovederne fordybet i kreasysler. Det er lidt sat på spidsen, men det er tæt på sandt. Sådan fungerer vores hverdag bedst disse uger. Og aftenerne – det, der er tilbage af dem – de drukner lidt i projekter på huset eller andre praktiske gøremål.

Derfor har jeg en del krea-indhold og DIY at dele med jer, og det tager I virkelig godt imod herinde, kan jeg se på min GA. Det er skønt, da det fylder så meget hos mig… altså også på min side af skærmen. I skrivende stund er jeg faktisk i færd med at lægge juleperleplader med højre hånd. Det er meget meditativt, kan jeg fortælle. 

Men jeg er ude igen. Indlægget her er mest ment som et ‘pauseindlæg’ eller et ‘jeg er her endnu-indlæg’. Følg evt. med på Snapchat, hvor plummum er blevet noget så aktiv. Plummumdk er mit brugernavn. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Anne 17. december 2015 at 12:51

    …og så er det jo bare sådan det skal være! Blog og familieliv kan nogle gange være svære at jonglere med. Elsker dog DIY’er, så det går nok det hele 🙂

    Rigtig glædelig jul til dig og din familie

    Reply

Leave a Comment