Lørdagshej: Hvorfor er det godt at bo i hus?

  Et lynhurtigt lørdagshej fra forstæderne, hvor nogen i dag synes, at det er ekstra hårdt at stå i husrenovering til halsen – med to små piger on side. Nogen er naturligvis mig. De dage kommer og går, og der skal være plads til dem. I morgen er det anderledes. Sådan er det altid. 

Men på sådanne dage er det ekstra givtigt at huske på alt det positive ved faktisk at have fået det hus, som vi drømte om så længe, før det lykkedes. 

Er I med på en ‘positivliste’? Jeg starter med et par punkter, og så må I hellere end gerne spille ind. 

Det bedste ved at være husejer er: 

 • At have nem adgang til det fri. Døren skal blot åbnes, og der er adgang til haven. Ingen trapper ned fra femte og ingen pakkede picnic-kurve er nødvendigt. Genialt!
 • Lillesøster kan sove alle sine lure i haven, hvor hun sover allerbedst og allerlængst som på billedet, hvor hun sover sødt under æbletræet. Dobbelt-genialt!
 • Plads. Holy Moly, det er lækkert med så meget plads til alle familiens medlemmer. 237 etagekvadratmeter for at være præcis. Og laver vi etage på loftet engang. Nui en kæmpe villa, vi så ville få os.
 •   
 •  

Leg med, people! Kommer der nok forslag, så poster jeg en samlet positivliste på bloggen en af dagene med lutter gode sider ved husejer-livet.

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Cecilie 24. januar 2016 at 20:56

  Man kan larme mere ? F.eks. Gå med larmende sko indenfor, høre høj musik, lade børnene kaste med lego m.m. og hoppe uden at genere underboen.
  Man bliver ikke generet af andres larm: jeg nævner f.eks. Når underboen ‘gamer’, bruger sin vaskemaskine midt om natten eller borer, når ens baby sover…
  Adgang til det fri og til privatliv i haven.

  Reply
  • plummum 24. januar 2016 at 21:00

   Ahhh, ja! Se jeg havde faktisk allerede glemt det aspekt ved at bo i lejlighed. Tak, Cecilie. Det skal på listen 🙂 Og uh, hvor kan man blive irriteret, når overboen lige vækker baby med en boremaskine.

   Reply
 • Eva 25. januar 2016 at 8:31

  Man finder altid parkering (ok til gengæld må man skrabe isen om morgenen men havde også dyrt garage da vi boede i lejligheden :))

  Reply
 • Anne 26. januar 2016 at 9:20

  At man også selv kan vaske tøj midt om natten, hvis nu babys dyne pludselig trænger. At man kan få fred til at sove lur i løbet af dagen eller om morgenen i weekenderne på en helt anden etage. At man kan dyrke sin egne frugter, grøntsager og krydderurter, som blot skal hentes i haven når der er behov for dem.

  Reply
 • Cecilie 27. januar 2016 at 9:32

  Vi kigger efter hus, og jeg glæder mig især til ikke at skulle bære Ikea-poser fyldt med vasketøj ned fra 4. sal, ud i regnvejr og ned i kælderen for at vaske. Og ned igen for at putte det i tørretumbler og igen for så at hente det. For til sidst at presse det ind i de max fyldte skabe når man bor 4 i en 2-værelses lejlighed:)

  Reply

Leave a Comment