Leg i haven: Inspiration til gynger

 photo Untitled-2_zpsxousx8ev.jpg

Jeg bruger affiliate-links: Gynge med leopardbetræk (gynge her (fås i flere fine farver), betræk her) / rebstige / 3-i-1 sæt / bObles gynge / sansegynge / gyngehest i træ / babygynge med stof / babygynge med farvede kugler

Vi er allerede nu begyndt at bruge haven aktivt med begge piger. Vejret er efterhånden helt ok, og med en flyverdragt på både den store og den lille, er det altså en sand fest at være ude i sandkassen og på græsset. Det er en helt ny verden, der har åbnet sig for husets mindste, og hun stornyder det. Vi mangler dog lidt udelegetøj til pigerne.

Vi har planer om et stort stativ med udkigstårn, rutsjeebane og gynger a la dem, man kan købe i Silvan og lignende byggemarkeder. Men indtil, at det bliver en realitet (forhåbentlig her i foråret) med sådan et skal vi have nye gynger til begge piger. Det er især lillesøster, der mangler, da vi allerede har en del til Blommen. Fx tror jeg, at vores bObles-gynge, magen til den på collagen, kommer udenfor snart.

Jeg har samlet lidt gynge-inspiration sammen, som I kan se herover.

Jeg er helt vild med hesten i træ, som bestemt ville pynte i vores have. Den er sød, ikke? Men jeg tror dog, at gyngen med det blå stof vil være mest behagelig for vores 1-årige tumling at suse af sted i. Rebstigen er også ret sej, og vi har jo masser af træer at benytte til den slags.

Håber, I kunne bruge lidt inspiration til haveleg. Hvad bruger I selv? Eller med andre ord, hvad er jeres børn størst fan af at lege med i haven?

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Byg en sej legeplads i haven – plummum 31. maj 2016 at 14:13

    […] Højbedene er nu helt på plads (læs mere om den proces her og her), og vi mangler stadig en liggestol og andre sager, der kan forsøde udelivet yderligere. Men haven kan bruges og nydes, og det er det vigtigste i år. Dog har vi slet ikke nået at prioritere pigerne og deres behov derude, og nu skal det simpelthen være, så de kan få glæde af det hele sommeren også. Jeg har allerede skrevet om det før – seje løsninger til udeleg og fine gynger. […]

    Reply

Leave a Comment