Bløde, lette, luftige Valde – en strikkeanbefaling

For nogle uger siden, før jeg startede på mit ego-projekt, som i øvrigt har ligget stille et par uger på grund af manglende tid, færdiggjorde jeg mit andet projekt i størrelse 4 år. En Valde-trøje med en dobbeltsnoning foran i det letteste og mest luftige garn – nemlig Drops Air.

Valde er en perfekt bluse til både vinter og forår, hvor den i stedet kan bruges i stedet for jakken, og så er den nem at strikke på en dejlig stor pind, så det går hurtigt fremad 🙂 Jeg har i øvrigt lavet mine raglanudtagninger en smule anderledes end dem, som opskriften foreskriver. Ja, det var egentlig en fejl fra min side (fordi jeg kom til at lave raglanudtagninger identiske med dem i mit forrige bluseprojekt, uden at tænke mere over det. Ups), men er nu ganske tilfreds med dem alligevel. Så snart jeg er færdig med mit første ego-projekt, skal jeg straks have en Valde på pindene til lillesøster i lækre, lyse farver.

En lille strikkeanbefaling fra mig til jer. Håber, I kan bruge den. Jeg tænker i øvrigt, at jeg snarest kommer med et par action-billeder af Blommen i trøjen.

Du kan købe mønsteret til Valde lige her, og Drops Air kan købes her (affiliate-link) til kun 37 kr., som faktisk er langt under butikspris. Jeg gav selv 45 kr. per nøgle i min lokale strikkebutik.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment