Om nye huller i ørene, sund juice og en tigerspringstumling

Green Juicing^^Lillesøster og jeg til event. Se lige bort fra dobbelthagen (altså min!) og den generelt uheldige vinkel 😉

Jeg blev noget så glad, da jeg i går steg op fra mørket mange meter under jordens overflade. Varmen og solens stråler ramte os med det samme i ansigterne, da vi steg ud af metroens elevator på Kongens Nytorv. Jeg havde taget lillesøster under armen for at høre om og smage på den nye juiceserie fra Rynkeby og Michelle Kristensen – Green Juicing.

Jeg blev endnu mere glad af at smage den juice, der smager ret identisk med den, vi presser her hjemme. Det opfatter jeg som et godt tegn på autencitet. Jeg fik 8 flasker juice med hjem i en pose, og de 6 røg allerede indenbords i går – de to sidste i formiddags. Kan simpelthen ikke lade juice være. Burde muligvis arbejde på at indtage med måde sådan helt generelt, men jeg er en sucker for det._60A9025

^^^Fennel & Friends – nok min yndlings af de fire nye juice-varianter. 

Blev endnu endnu mere glad, da jeg efter juice-eventen tog mig sammen til at svinge forbi en guldsmed for at få skudt ekstra huller i mine ører. Det er i øvrigt ikke nemt at finde den slags guldsmede i indre by. Jeg ville have to ekstra huller i hvert øre, men fordi den pige (ja, pige!), der skulle skyde hullerne konstant misforstod mig, mens hun himlede med øjnene, endte jeg med kun at få to nye huller i venstre øre. Dét magtede jeg simpelthen ikke. Altså hendes attitudeproblem. H a d e r dårlig service. Så nu må jeg finde et nyt sted, der kan skyde huller i højre øre også:) HA! Så meget for endelig at tage sig sammen, ikke?!

Blev knap så glad da vores kæreste lillesøs valgte at gå tigerspringsamok midt på Købmagergade og hele vejen til Blommens børnehave – ca 7 km derfra – hvor jeg måtte akutamme i garderoben. Det hjalp. Men kun kortvarigt, og jeg endte med at løbe halvdelen af vejen hjem fra børnehaven med meget utilfreds 1-årig i vognen. Hjemme blev alt godt igen, og jeg nåede endda at lave spaghetti bolognese, før vi fik besøg af de to ingeniører, der endnu engang skulle gennemgå vores hus og lave de beregninger, der skal sikre, at huset ikke skvatter sammen, når vi fjerner flere vægge lige om lidt.

^^^Verdens frækkeste og dejligste tigerspringer i hjemmestrikket arvehue fra farmor. 

Jeg blev også glad, da Kasper (godt nok grundet de to ingeniører, men alt tæller) kom hjem allerede kl. halv fem. Kunne han dog bare det lidt oftere. Dream on.

Jeg havde egentlig alt i alt en ret god dag i går. En dag, der ligner så mange andre hverdage i vores liv.

P.s. Husk, at jeg netop nu kører en konkurrence på en Philips Avent foodprocessor lige her.

Kh, S

Processed with VSCO with f2 preset
^^^Pæne juice-farver i shots-glassene, ikke?

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Sund juice til hele familien – plummum 3. maj 2016 at 20:35

    […] tænder. Jeg havde endda sagt ja til at prøve et juice-boost med den nye juicelinje Green Juicing (som jeg blev præsenteret for sidste uge), hvor meningen er, at man ikke indtager andet end juice i et lille stykke tid. En juice-kur, som […]

    Reply

Leave a Comment