Det synes jeg om at være på barsel

Jeg er lidt fraværende herinde her først på ugen. Min mutti kom ind med firetoget den anden dag for at tilbringe et par dage i mit og pigernes selskab. Vi hygger på livet løs og forbereder Blommens fødselsdag – og vi har haft hænderne så fulde, at der ikke har været tid til online’eri. Men tænk lige, at jeg i morgen har været mor i hele fire år. FIRE! Min store, dejlige, elskede pige!

Og det var et lille sidespor. Nu til sagen. Jeg er nemlig blevet interviewet af Børn i byen om det at være på barsel for snart et par måneder siden. Jeg taler lidt om det bedste ved at være på barsel, om det værste (gæt selv, om jeg synes, der er noget ‘værst’ ved at være på barsel at all), om mine vigtigste barsels-erfaringer osv. Måske kan du finde lidt inspiration.

Et lille citat herunder, og resten af interviewet kan I læse lige her, hvis I har lyst.

Desuden er jeg kæmpe fan af de flydende grænser, som man kan tillade sig at have under en barsel. Baby sætter agendaen fra første sekund, og sådan er det. Det betyder, at alle dine planer ofte bliver vendt på hovedet. Men det er fedt, og noget jeg har lært at holde af. Det var ellers svært for mig i starten, fordi jeg har et forholdsvis stærkt kontrolgen, der helst ikke tåler for meget kaos. Men jeg har ærlig talt lært at embrace det. Kaoset. Og den følelse er rar.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Marina / cand.mor 27. april 2016 at 7:04

  Dejligt og meget sigende citat ❤️

  Troede egentlig, at du var begyndt på arbejde igen, men omvendt har jeg heller ikke været den bedste til at følge med på det sidste 🙂

  Reply
  • plummum 27. april 2016 at 8:08

   Jeg er heller ikke længere på barsel, Marina 🙂 Så ikke helt forkert. Og tak <3

   Reply
 • Marina / cand.mor 30. april 2016 at 19:39

  Puh, ikke helt tabt alligevel så 😉

  Reply

Leave a Comment