Shop Angulus med rabat

Indeholder reklame i form af affiliate-links Pigerne mangler ikke ligefrem fodtøj, men jeg er som altid fristet til at klikke et par sager ekstra hjem, nu hvor udsalget raser. Fx kunne de godt bruge et par røde sandaler hver, hvis vi nu skulle blive på sådan et helt overfladisk og materialistisk plan, ikke! Jeg er og bliver vild med farver på fusserne, og der er et eller andet over røde sandaler. Se fx disse.

Blommens koralfarvede sandaler med hjerte er lige nu på udsalg lige her, og det er et hav af andre Angulus-sandaler til børn også. Se hele udvalget her.

Og så er der jo Angulus til kvinder, der også er på udsalg netop nu. Jeg er svært fristet af både sorte lak loafers og et par i brune ruskind. Eller hvad med et par lækre sandaler med fine sløjfer lige til at hoppe i på strandturen, eller når du skal på café med veninderne.

Skal I have noget med?

b9670954-4326-4c0f-86f3-0dab221dcbaa


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment