Fund til mama

Indeholder affiliate-links plummums fund til morVi skal forhåbentlig snart på ferie, og i den forbindelse mangler jeg lidt lækkert i min garderobe. Ikke hvis man ser på mængden af tøj. Bevares. Men der er et eller andet drønlækkert over at have et par nye kjoler, toppe, sandaler etc. med på ferien. Jeg har allerede shoppet en del her under udsalget, men der bliver ved med at poppe gode tilbud op, som jeg har svært ved at stå for.

Og i dag kan man gøre endnu et rigtig godt kup. Boozt har nemlig (KUN I DAG SØNDAG indtil midnat) yderligere 15 % rabat på deres udsalgsvarer med koden EXTRA15, når du shopper for minimum 899 kr. Jeg har samlet et minimalt udsnit af de sager, som jeg p.t. overvejer at putte i den virtuelle kurv.

De sko har længe været på min ønskeliste. Det samme har tasken og kjolen med blomster. Og så faldt jeg lige over B&O høretelefonerne som altså i dag koster under 50 %. Måske en Fars Dags gave ekstra 🙂

Har I udsalgsshoppet?

Find hele udsalget til kvinder her og til børn her

Links til sagerne på min collage her: Sko med bindebånd // B&O Play // Grå kjole med prikker // Ruskindtaske med frynser // Rosa kimono kjole //  Kjole med blomster  

Og husk så at bruge koden EXTRA15, når I skal indløse rabatten.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment