Er du også træt af at miste tøj i dit barns institution?

Reklame
OLYMPUS DIGITAL CAMERASå er der hjælp at hente her.

Med to børn, der begge går i institution og tilmed ofte er med os på farten ud og ind af diverse butikker og på ture rundt til forskellige aktiviteter, sker det ikke så sjældent, at vi mister en ting eller to. Somme tider bliver tøj pistvæk i børnehaven og andre gange taber vi en yndlingsbamse, når vi er på tur. Vejen frem er naturligvis at sætte navn i alle ting og sager, men jeg må indrømme, at jeg ikke har været så god til netop den disciplin tidligere – vores gamle strygemærker tilbage fra Blommens babytid er ligesom bare blevet i den konvolut, de blev sendt i. Men nu er der blevet gjort noget ved det, og jeg ‘lapper’ derudad i øjeblikket.

Jeg har afprøvet en omgang Navnelapper fra en forholdsvis nystartet virksomhed Navnelapper.dk, som er specialiseret i klistermærker med navn på, der kan fæstne på stort set alle materialer. Og det er altså klistermærker, som gør det uhyre let at have med at gøre. Ingen tændte strygejern er nødvendigt.

Jeg har sat Navnelapper på alt det tøj og de sko, som pigerne bruger jævnligt, og det samme har jeg på de ting, som vi ofte har med os; madkasser, hatte, legetøj osv. Og derudover har jeg gjort det bekvemt for mig selv og placeret klistermærkerne i køkkenet, så jeg hver morgen, inden vi går ud af døren, kan sætte en navnelap på pigernes sager hvis nødvendigt.

Det mere praktiske

Navnelapperne skal sidde på tøjet i 72 timer, før det smides til vask, men derefter tåler lappen både kogevask, opvaskemaskine og frost – så enkelt er det. Navnelapper.dk’s hjemmeside er pæn og enkel, så brugeroplevelsen er i top. Du kan vælge, om du blot vil have et enkelt navn på lappen eller gøre som mig og skrive både navn, adresse og telefonnummer på. På den måde er der større sandsynlighed for, at tingen faktisk finder hjem, hvis den tabes et vilkårligt sted. Du kan også vælge at tilføje små symboler så børn, der ikke kan læse også kan kende sin navnelap.

Pris: 90 navnelapper koster 149 kr.

Se i videoen herunder hvor nemt navnelapper sættes i tøjet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestil dine navnelapper fra Navnelapper.dk lige her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment