Vi har sadlet om vol. 1

 photo P1013933_zps4w0jed3v.jpg

Det her indlæg bliver vist et af dem, jeg selv synes er enormt irriterende at læse andre steder (beklager på forhånd), men jeg skylder på en eller anden facon at løfte sløret en smule for de af jer, der følger med herinde – I er efterhånden ikke så få mere, og jeg får flere og flere spørgsmål, der kredser om vores liv, måde at være børnefamilie på, mit job etc.

Der sker så mange ting på vores banehalvdel netop nu, og sådan har det været i mange mange måneder. Ja, i forvejen er vi ikke en familie, der er kendt for at sidde stille. Nogensinde.

Min barsel er stoppet for længst, men jeg er ikke tilbage i mit gamle job igen, omend det var et godt et af slagsen. En beslutning vi tog tidligere på året, hvor detaljerede for- og imod-lister blev sammenlignet mere end bare én gang… Hvorfor vi valgte som vi gjorde, og hvad jeg så har givet mig i kast med nu, det vil jeg vente en kende med at afsløre til alt er 110 % på plads.

Og på søndag sker endnu en vild ting for vores familie. Noget, jeg lover kommer til at fylde både her og på bloggens tilhørende kanaler. Noget, jeg glæder mig helt absurd meget til. Men jeg er åbenbart så overtroisk, at jeg er bange for at jinxe, hvis jeg fortæller jer det mindste.

Jeg beklagede på forhånd. Et møgirriterende indlæg fra min hånd. Hvad jeg egentlig ville sige: Jeg kommer med et indlæg om ovenstående emner, så snart vi er klar, men jeg ville gerne imødekomme de af jer, der har spurgt og gættet de sidste mange måneder.

God aften, de damer (og få mænd) – nu vil jeg hjælpe Kasper med at vælge et vindue med sprosser til vores nye badeværelse.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Stine 5. august 2016 at 8:48

  Held og lykke med forandringerne. Dette er ikke brok, men ren nysgerrighed. Når du nu selv hader at læse der der “læs med. Så fortæller jeg det snart”-indlæg. Hvorfor skrev du så dette en torsdag aften, når der ikke er langt tid til søndag (?mandag), hvor du kan afsløre det som alligevel er gættet på de sidste uger.

  Bare fordi du bobler over af forventning og ikke kunne lade være???

  Reply
  • plummum 5. august 2016 at 9:31

   Det lyder ellers lidt brokagtigt 😉 Jeg hader det nu ikke – irritation er ikke det samme som had. Søndagens ‘begivenhed’ er ikke indlæggets omdrejningspunkt. Med andre ord så er de forandringer jeg refererer til ikke noget, der kommer til at fylde her inde lige med det samme, men forhåbentlig indenfor et par måneder.

   Reply
  • Stine 5. august 2016 at 9:54

   Jeg var faktisk lige gået ind for at skive en opfølgende kommentar, om at jeg nok ikke havde behøvet skrive den kommentar 🙂 Prøver egentlig at leve efter ar hvis jeg ikke kan sige noget pænt (eller konstruktivt, neutralt og you get the picture) så skal jeg lade være med ar kommentere. Men jeg var nu ikke sur og man kan heller ikke generelt beskylde dog hvor hverken tomme/indholdsløse indlæg eller click-bait.

   Og nej- irritation er ikke had. Jeg skelner også, men læste det forkerte.

   Tak for forklaringen i øvrigt. Det var jo en ret god grund til hvorfor du ikke vare ventede til I næste uge med at skrive at der skulle ske noget.

   Reply
 • Stine 5. august 2016 at 9:55

  Og nej hvor var det mange tastefejl 🙂

  Reply
 • Charlotte 23. august 2016 at 13:03

  Kommer der snart et vol. 2 indlæg? 😉

  Reply
  • plummum 23. august 2016 at 13:12

   Jo, det håber jeg virkelig 🙂

   Reply
 • Nude & Quilted – plummum 10. oktober 2016 at 21:56

  […] til indlægget om vores valg som familie om at sadle fuldkommen om på arbejdsfronten (læs første indlæg her), som naturligvis også har indvirkning på den måde, vi lever vores liv […]

  Reply

Leave a Comment