Oversize denim jacket til mama

Indeholder reklame i form af affiliate-links

img_5750I forgårs nåede jeg et hurtigt smut ind forbi Forum, hvor der de sidste par dage er blevet afholdt CIFF Kids i forbindelse med modeugen. Jeg skulle blandt andet forbi MarMar til en præsentation af næste års forår- og sommerkollektion. Og den er bestemt ikke skidt, kan jeg fortælle. Mange items med glimmer og lyse farver præcis som vi elsker her hjemme.

Jeg var trukket i en råhvid blondekjole og for at fjerne ‘ung konfirmand'(!)-looket smed jeg min nye oversize denimjakke over. Den er tilpas rå til at give det girly og feminine look lidt kant. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med de klassiske denimjakker, men denne boyfriend/oversize version er jeg blevet helt vild med. Så vild, at jeg også vil have den i sort hurtigst muligt. Jakken er en fin kontrast til min ellers ikke så rå stil.

Den kan findes her til under 400 inkl. fragt. Virkelig lækker pris.

img_5747

En trængte til en stor hundekrammer efter første dag alene hjemme i hele tre timer. image-21

Sættet jeg holder i hænderne her er fra MarMars ss17-kollektion og et sæt som Signe faldt pladask for til hendes fine Vega. Og billedet er i øvrigt udlånt af Signe.

e7b3a910-6e33-4a30-aec5-dbe7bc3212bc

Find denim-jakken i blå her og sort her.

Dagen i dag stod også på modeuge og arbejde med hende den skønne fra Bryggen. Mere om den sag en anden dag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 13. august 2016 at 21:22

  Den er så skøn til dig. Jeg sidder faktisk netop nu og kigger på den sorte version. Åh den er også pæn!
  Håber vi snart ses igen.

  Kram S

  Reply
  • plummum 15. august 2016 at 11:55

   Jeg kan kun sige køb, køb, køb. Er virkelig så glad for min 🙂

   Reply
 • 5 dage i blommeland: modeuge, fasterbesøg, flisebeslutning – plummum 15. august 2016 at 11:53

  […] Onsdag: Jeg tager hul på modeugen med en tur forbi Ciff-messen i Forum. Jeg mødes med Signe-pigen om morgenen efter aflevering af børn og sammen finder vi straks presse-loungen, før blogevent hos MarMar, hvor flere medbloggere støder til os til en hurtig second breakfast. Jeg når et par timer på messen, før jeg vender snuden hjem på min cykel for at lufte Elton og hente pigerne igen. […]

  Reply
 • Fra gallapremiere til byggeplads – plummum 3. april 2017 at 20:45

  […] Denim-jakke: Asos / Gummistøvler: Nibu (pr-gave fra sidste år) / Dress: Stylenanda (på udsalg nu) […]

  Reply

Leave a Comment