Når efteråret sætter ind

Indeholder reklame i form af affiliate-links photo P1014174_zpsolwqzv60.jpg…som det i høj grad gør disse dage(!), får jeg lyst til at putte mig godt og grundigt i puder, dyner og tæpper i sofaen med lidt lækkert on the side. Bær mandler og matcha latte, som på øverste billede, er et godt bud – og det ville en lækker kage absolut også være 😉 

Jeg har netop bestilt ny plaid fra H. Skjalm P. hjem fra Moodings i uld, og det er helt perfekt til en efterår og vintersæson, der kræver lidt ekstra af den slags, når man bor i en endnu ikke færdigrenoveret villa fra 30’erne. Sidste vinter frøs vi altså en del, så denne sæson vil jeg være lidt bedre forberedt. Vi er allerede klar med varme hjemmesko og uldsokker.

Jeg har skudt lidt billeder af tæppet, som også har den fordel, at den dækker vores ultragrimme sofa lidt sammen med de andre tæpper og puder. Vi skal have ny sofa hurtigst muligt, men har endnu ikke fundet den rette og har ej heller så meget fokus på stuen. Endnu.

Elton mener bestemt, at alle bløde sager er hans. Dyner, puder, tæpper, tøjbunker you name it, så han er altså med på billederne. Jeg nænnede ikke at lukke ham ud af stuen på grund af min lille fotoskydning, og han pynter nu også meget godt.

 photo P1014186_zps0ooweytx.jpg

HSP_04PLSQ087_1024x1024^^Sådan ser tæppet ud uden hund  photo P1014184_zpsoppa0t2b.jpg^^”Hvad? Mener du virkelig, at jeg skal flytte mig? Du kan glemme det.”  photo P1014176_zpsiharijrb.jpg^^Roser fra haven i fine pasteller, bær og matcha-latte i Frederik Bagger glas.

Find plaid her og Frederik Bagger glas her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment