Vinduesdimseri vol. 2

 photo P1014421_zpsri9t5afh.jpg

Annonce: Jeg bruger affiliate-links i indlægget

Jeg fik langt om længe ordnet den anden vindueskarm i stuen, så den er pæn og hvid og ikke beklædt med brunt, gammelt folie i trælook. Hvis du læste dette indlæg, så ved du, hvad jeg mener.

Jeg kan flytte om og dimse i mine vindueskarme i en uendelighed, og jeg er kun tilfreds med mine opstillinger i ganske kort tid ad gangen. P.t. ser den nyordnede vidueskarm ud som på billederne. Altid masser af botanik – det er ligesom en af grundessenserne i alt, hvad jeg gør på interiørfronten, har jeg fundet ud af. Min Monstera (planten til højre) er en aflægger fra en af mine store Monsteraer. Den var lillebitte, da jeg plantede den ud, men er ved at få rigtig godt fat. Er tosset med at reproducere mine egne planter, som jeg bruger en del tid på i årets kolde måneder.

 photo P1014416_zps2znek7l2.jpg

Solsikkerne er fra haven. Vi plantede dem som små frø for nogle måneder siden, og nu står de i haven, er meget højere end mig og skyder lystigt med store, gule blomster, der snart er så tunge, at de grønne stængler knækker. Jeg tillod mig at tage lidt ind i stuen til min Willmann-vase fra Moodings.com med mørkt beton foroven. Vasen fås også med lys beton her, som jeg næsten er endnu vildere med.

Den hvide NUR bakke, jeg har stillet under vasen fås her i forskellige størrelser og farver. Jeg elsker at samle mit dims på bakker, som du sikkert har opdaget, hvis du har læst andre af mine boligindlæg.

 photo P1014415_zpsxwewhb6b.jpgDen lille Shorebird fra Normann Copenhagen, som jeg trods min ‘fugle-skræk’, er ret vild med fås her photo P1014417_zpseusbbhih.jpg photo P1014420_zpszmjsj2ki.jpgIndlæggets øverste billede viser i øvrigt en meget nysgerrig Elton, der absolut mener, at vindueskarmen er hans territorium. Indtil nu har karmen været tom, så han er ualmindeligt interesseret i hans nye karm-venner deroppe 😉


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment