THE FINE ART OF BEING YOU

Noget af det vigtigste for mig her i livet er evnen til at turde være sig selv. At hvile så dybt i sin egne værdier, at man uanset kontekst føler sig tilpas i sig selv, og det man står for. Præcis den følelse gør jeg også meget for at indgyde i mine piger hver eneste dag, så de kan møde verden med nysgerrighed baseret på et stærkt fundament.

Jeg har ikke været alt for god til at hvile i mig selv i mine helt unge år, men er kommet ufattelig langt på den front… men jeg er stadig ikke et sekund i tvivl om, at det kræver kontinuerligt arbejde resten af mine dage.

Jeg fascineres til stadighed af stærke mænd og kvinder, der tror på sig selv og kæmper sin sag, og derfor har jeg sagt ja til at dele tøjmærket ICHIs video med jer her. Den handler om Almaz Mengesha der, gennem organisationen Din Nødhjælp, kæmper for at redde ‘heksebørn’ i Afrika, der på grund af overtro udstødes til et kummerligt liv på gaden i visse dele af Afrika. Almaz er dobbelt benamputeret, men dyrker triathlon for at vække opmærksomhed omkring hendes sag. Historie er stærk og rørende fortjener at blive fortalt.

Ved at købe af udvalgte styles i ICHIs nyeste kollektion donerer ICHI via Almaz Mengesha penge til Din Nødhjælp. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment