Forment adgang til eget hjem

 photo P1014453_zpsqwzmfe7i.jpgI weekenden var pigerne, Elton og mig forment adgang til vores eget hjem. Kasper skulle holde arbejdsweekend med håndværkerhjælp, og sidst det skete, var hele huset ét stort kaos med arbejdsredskaber, materialer og støv og skidt overalt. Og det var i øvrigt også der, at vores kloak stoppede til to gange på få dage med lort über alles til følge. Så denne gang – og klog af skade – tog jeg mine tre banditter under armen og holdt weekend på landet på Lolland. 

Og det har det jo med at være rigtig skønt sådan at smutte af sted fra de vante omgivelser i ny og næ. Vi kørte øen tynd i bil to dage i træk for at se på de smukke slotte og godser, som med løs hånd er strøet udover hele Lolland. Vi kørte igennem de små fine landsbyer (som fx Nysted og Bandholm) og igennem vidunderlige bøgeskove badet i det lave sensommerlys, der, når det rammer de grønne blade og stille søer på den helt rigtige måde, skaber et næsten magisk udseende. Vi attenderede også den årlige frugtfestival i Sakskøbing, hvor vi købte lidt lækre lokale produkter.

Nu er vi hjemme i vores hood igen, og Kasper og co. har givet den seriøs gas på vores kommende badeværelse, der om ikke alt for længe er klar til at få støbt gulvet. Weekendens arbejdsproces har dog lige åbnet for en lang række muligheder, der igen skal tages stillig til, før vi kan komme videre. The joy of husrenovering.

Vil du se meget mere Lolland, så tjek dette indlæg, som jeg skrev for nogle måneder siden.

 photo P1014457_zpsfqfvcubp.jpg photo P1014454_zpsiejgpkhd.jpg photo P1014449_zpsgz2tantx.jpgLille, søde Elton er med alle steder. Han elsker det, og er simpelthen så nem at have med rundt. En ægte lille Cavalier på alle fronter.  photo P1014442_zpsaqtub8ol.jpg5305d3f0-766a-483c-9e4a-a3f31fae67f9Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Gitte 19. september 2016 at 20:55

  Han ser også aldeles bedårende ud 🙂 Jeg har aldrig været på Lolland, men jeg vil bestemt overveje det hvis muligheden byder sig.

  Reply
  • plummum 27. september 2016 at 13:07

   Det er han altså også 🙂
   Ja, gør det. Der er super smukt, hvis du vælger at køre de rette steder hen.

   Reply
 • Lyserøde efterårsfødder – plummum 21. september 2016 at 12:19

  […] der blev taget på vores tur til Fårup tidligere på året. Vi har ganske vist lige været et smut forbi Sydhavsøerne, men der var Kasper jo ikke med, så jeg pønser på en snarlig familieweekend til et vilkårligt […]

  Reply
 • Æblehøst anno 2016 – plummum 26. september 2016 at 14:12

  […] sommerlignende forår, fik jeg fortalt til sidste weekend frugtfestival, som du kan læse mere om her. Mindsten hjalp ihærdigt til, og Elton gøede som en gal hund af vores lange æbleplukker-redskab […]

  Reply
 • A+K/VenterPaaVinBlog 27. september 2016 at 14:22

  Øj, ja hvis man skal smides ud hjemmefra, er det ikke det værste sted at komme til 😉

  – A

  Reply
 • Frozen på landet – plummum 13. november 2016 at 10:03

  […] er endnu engang forvist fra huset, som er sket en gang før. Der skal arbejdes intensivt på huset, og det nytter ikke, at pigerne og jeg er tilstede under den […]

  Reply

Leave a Comment