Nude & Quilted

 photo medtekst_zpsfq5nrgty.jpgIndeholder reklame

Jeg er presset på tid disse uger, og det vil jeg være noget tid endnu hvor arbejdet fylder en del. Derfor vil den kære blog her også blive opdateret med nyt fra min side lidt sjældnere end vanligt. Jeg er til gengæld snart klar med fortsættelsen til indlægget om vores valg som familie om at sadle fuldkommen om på arbejdsfronten (læs første indlæg her), som naturligvis også har indvirkning på den måde, vi lever vores liv på. 

Og midt i arbejdsræs og hushalløj (som jeg også kommer med en status på lige straks) er jeg ved at opdatere pigernes efterårsgarderober. De – især lillesøs – mangler akut tøj. Hun er vokset. Pludseligt og hurtigt åbenbart. Og jeg har lagt en masse små sager ned i kælderen til – ja, til hvad? – måske en fremtidig 3’er (!?) eller måske bare et fremtidigt loppemarked 🙂

En af de seneste nyerhvervelser er lidt lækkert fra Name It, som har en rigtig fin AW-kollektion i år. Engang forbandt jeg mest Name It med voldsomt larmende pangfarver, men sådan forholder det sig ikke den dag i dag. De har masser af delikate styles i smukke farver, hvad enten man faktisk er til farver eller det mere afdæmpede.

Den her nude sag på billederne i tykt, quilted stof er den perfekte efterårskjole fx med en lille cardi over, og den koster ikke mere end 149 kr. Det er dæleme en god pris for den kvalitet.

Find kjolen her i både nude og grå. 

 photo P1010064-2_zpsptx1ughq.jpg photo P1010084_zpsc2ozpbbh.jpgNå ja, der sneg sig også en anden nude kjole med i det fineste blonde. Jeg har en ting for den farve til både pigerne og mig. Den kan du finde her i hele fire forskellige farver. I det hele taget er der rigtig meget at komme efter. Jeg har også bestilt et par tykke og varme jakker derinde til hver af pigerne. Stay tuned. De kommer på bloggen en af dagene i næste uge.

Og jeg er ude igen. Jeg har en trang til at ramme dynerne tidligt i dag, så jeg faktisk er i stand til at åben øjnene klokken seks i morgen tidlig.

Godnat.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Tripola 11. oktober 2016 at 13:19

    Glæder mig til at læse om jeres sadlen om. Det og haveindlæggene er favoritlæsning ?

    Reply

Leave a Comment