Apple crumble på 25 minutter

Indlægget indeholder pr-produkt fra Urtekram
 photo P1010100_zpsmclfbh8b.jpgApple crumble smager himmelsk. Simpelthen. Og i weekenden midt i gæster og gulvstøbning på kommende badeværelse snød jeg mig til en lækker en af slagsen hele to dage i træk. Det må man nemlig godt engang imellem, når der er lidt pres på praktikken og logistikken i familien. Gå efter den nemme løsning. Ikke mindst når det er Urtekram, der disker op med produktet.

Du skal blot tilsætte 100 g smør i tern til Urtekrams crumble (jeg brugte en anelse mere), som fordeles over fire æbler i skiver og sættes i ovnen i cirka 25 minutter. Nemmere kan det ikke gøres, og smagen er super lækker. Og så fik jeg tilmed brugt lidt flere af vores mange mange æbler, der stadig står i kasser ude i skuret i haven. Win-win.

 photo P1010105_zpsdu4yklnp.jpg photo P1010101_zpsmegetcps.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment